Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 15:52:31
|
|
|
|
CallamityJane
|
to minoy kao mini a cuj ti se zalis, isto da ja tebi podvodim muza a ne ti meni
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:00:27
|
|
|
|
osobno
|
a jesmo se našle...skupa imamo dva metra i sto kila...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:02:09
|
|
|
|
CallamityJane
|
nemoj tako imamo 105kg kako lukica?
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:08:05
|
|
|
|
Marta j
|
Bogic ja kratko dok mate spava A bas ste mi vas dvije strasno debele a sto bi ja onda morala reci
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:09:19
|
|
|
|
CallamityJane
|
s tobom martic imamo 155kg nego kada cemo se cure sastati?
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:10:48
|
|
|
|
Marta j
|
Prije 200 nego 155 Ja bi trebala do subote u st al jos neznam nista tocno moram vidjeti s mm Bila sam i neki dan u jokera isla kupiti ljetnu garderobu
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:17:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
i ne znas se javiti cccc mozda smo se cak i srele ali ti vjecito ides dignuta nosa pa si sigurno prosla pored mene kao i cuba
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:19:26
|
|
|
|
Marta j
|
Nisam te vidjela to sam uredno pazila. Nisam kriva ja nego muz uvijek mu se zuri negdje neki dan je bio 2 sata u brico stora ja lutala po emezzeti sama
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:21:04
|
|
|
|
CallamityJane
|
meni se par puta ucinilo da sam te cak i vidjela ali bih onda dosla pa obicno vidjela da visis na raji i zakljucila da je to garant neko drugi bio
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:25:56
|
|
|
|
osobno
|
Ja u emmezette svaki vikend. Joj, mogla bi sutra ujutro do st, oćemo na kavu vrtirepka? Pa da mi poneseš osanit?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:28:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma ponijecu ga svakako a otkuda sutra ujutru? sutra je cetvrtak?
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:31:07
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ma ponijecu ga svakako a otkuda sutra ujutru? sutra je cetvrtak? Ma mogu i sutra i u petak, jer mm ide na uru-dvi do škole, pa ću s njim, a sutra moram do pedi, pa bi produžila do st s njim.
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:34:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
bilo bi zgodno kada bi mogli do mene skoknuti da se po vrucini ne povlacimo okolo oko koliko si mislila?
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:43:37
|
|
|
|
osobno
|
Oko 9 30, oćeš bit budna?
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:47:06
|
|
|
|
leilany
|
a vidi ovih baba kaj su se raskokodakale...ae
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:48:16
|
|
|
|
ninolina
|
bogme he he...jel k spava
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:51:13
|
|
|
|
danery
|
ajde ti onda brže kokodači...poznavajući kiru,nećeš dugo...ode na panj
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:52:16
|
|
|
|
leilany
|
da spavaaaaaaaaaaaa ...juppppijeee....
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:54:37
|
|
|
|
danery
|
a šta ti dobroga radiš? jesi drmnula konačno kavicu na miru? mene sad mama zvala i nagovara me na epiduralnu na porodu a po onom što nam je jučer dr na tečaju rekao,nit ima šanse da ju dobijem,nit mi pada na pamet tražit...možda griješim?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:58:00
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: danery a šta ti dobroga radiš? jesi drmnula konačno kavicu na miru? mene sad mama zvala i nagovara me na epiduralnu na porodu a po onom što nam je jučer dr na tečaju rekao,nit ima šanse da ju dobijem,nit mi pada na pamet tražit...možda griješim? joj fakat ti je veselo...misliš da nećeš moći podnesti bol
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 16:59:44
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: leilany a vidi ovih baba kaj su se raskokodakale...ae jel ti fora se izrugivat mojim prezimenom, a?
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 17:00:38
|
|
|
|
leilany
|
..napisala sam ti kaj radim ....kaj vi kvočkice radite?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 17:00:43
|
|
|
|
danery
|
ja ne...al je njoj danas dovela jedna mama u vrtić maloga a rodila neki dan.....kaže ušla u vrtić kao ,pita ju moja mama pa kak to? a veli žena epiduralna... ajd ak sam jednom kroz onak 3 dana svega prošla....ovo mi nije ništa strašnije...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 17:01:02
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno Oko 9 30, oćeš bit budna? ma ocu no frks ali kike mozda bude spavala obicno se raspava kada treba da je ranije budna a sto se raspisale a ja citala o onim gacama i nestancima
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 17:01:36
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: leilany a vidi ovih baba kaj su se raskokodakale...ae jel ti fora se izrugivat mojim prezimenom, a? kokoooodaaaak....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!