Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 13:08:06
|
|
|
|
tikica_69
|
A ja na corku....iz nocne sam, odradila sam doma i ovu prvu i red je da se onesvjestim u krevetac
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 13:11:20
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej komadi...mene nije bilo sad ovih dana i ne stignem sad sve pohvatati,ima puno novih tema
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 13:40:12
|
|
|
|
danery
|
bok društvo eto mene opet...ajme koja vrućina...još i vjetrić puše....super za sušit veš i pregorit što ima novoga? vidim ima onesviještenih...bumbi,pa gdje si ti,đe ba zapelo
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 20:56:10
|
|
|
|
cuba
|
A pustošiiiiii
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 21:15:10
|
|
|
|
tikica_69
|
Da....a meni dosadno. Decki gledaju neki film, muz radi a ja nikako da se primim nekog korisnog posla.
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 21:18:19
|
|
|
|
cuba
|
Hojla Ma odmaraj lipo, posla će bit i sutra
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 21:18:55
|
|
|
|
tikica_69
|
Da, ali ja cu ga i sutra preskociti
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 22:51:09
|
|
|
|
mariola
|
Večer,ima koga?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 22:53:46
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ima mene...ak ti odgovara
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 22:56:00
|
|
|
|
mariola
|
aj može čitam upravo da vrtirepka prodaje abtronic pa se idem i ja priavit na listu upravo žicam mamu da mi donese nešto za papati kako vi? Još si 2u1
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 22:58:20
|
|
|
|
mali_macic
|
vecer. jel me primate u birc?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 23:02:11
|
|
|
|
Wukovarka
|
Al ste se sve zagrijale za mršavljenje Ja već žicam MM-a da kupimo orbitrek Večer mico ...kak si nam ti?
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 23:02:18
|
|
|
|
mali_macic
|
ipak necu, nije radi vas, nego mi se mm konacno vratio s posla pa idem malo bit s njime. curke bok i laku noc!
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 23:04:26
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Al ste se sve zagrijale za mršavljenje Ja već žicam MM-a da kupimo orbitrek Večer mico ...kak si nam ti? nama je super doso...moj bracek vjesa kosulje,majce,hlace po njemu... e da...veceeer curkeee....
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 23:05:38
|
|
|
|
mariola
|
oćeš moj? Stoji već tri godine u sobi i skuplja prašinu
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 23:06:09
|
|
|
|
tikica_69
|
A ja cekam muza i kumove s vecerom...malo je kasno, al bar cu sutra u stilu nastaviti
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 23:09:49
|
|
|
|
mariola
|
ja gladna ali ništa mi ne paše šta mama nudi Zvala sestu da nešto ponese iz restorana kaže da nema ništa ne daju mi udebljat se
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 23:11:40
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: mariola oćeš moj? Stoji već tri godine u sobi i skuplja prašinu Hoču! Baš tražim po oglasima gdje ga ima
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 23:18:01
|
|
|
|
mariola
|
imam i biciklu al žao mi ih je,ko što lei kaže dobro dođu nekad za majice vježbala sam prije trudnoće ali sam prava ljenčina i već danima oću počet pa me uvijek nešto spriječi,al budem uskoro Koliko su polovne?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 23:19:57
|
|
|
|
zaba
|
curke,ljubim vas sve i pičim u krpe ujutro se radi,a onda fešta na Bundeku....
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 23:22:19
|
|
|
|
tikica_69
|
LN zaba, vidimo se
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 23:23:09
|
|
|
|
leilany
|
ln zabac...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 23:25:34
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: mariola imam i biciklu al žao mi ih je,ko što lei kaže dobro dođu nekad za majice vježbala sam prije trudnoće ali sam prava ljenčina i već danima oću počet pa me uvijek nešto spriječi,al budem uskoro Koliko su polovne? Vješalice orbitrek...to novi izum kod svih Ima svakakvih cijena, od 400kn pa na dalje Tiks, pošalji malo te večere da ne stoji bez veze
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 23:27:54
|
|
|
|
tikica_69
|
Evo...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 11.6.2010 23:28:27
|
|
|
|
mariola
|
Ako je za 400 ko moja kupuj odmah aj tiki i meni malo udijeli pojela sam neke kekse al mi nisu sjeli,morat ću nešto drugo
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!