Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 12:55:16
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: danery gle uspaljenice...i još u prikladnoj opremi ne,uopće ne izgleda da je manjak sexa u pitanju,hihihihih da znate da ova vrucina na mene cudno djeluje nismo jos isli na more, ne odgovaram za svoje reakcije ako vidim kakvog dobrog obnazenog, samo u kupacim gacicama, jos one kapljice znoja da se presijavaju na muzevnim prsima
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 12:58:10
|
|
|
|
BUMBI
|
Luda si
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 12:59:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
samo se vi kliberite ali ako cujete za kakvo silovanje na splitskim plazama ne morate se puno pitati ko su glavni akteri, jedan cu biti ja bez sumnje. Ovom mom muzu je bolje da se kuci pozuri, vise ni hotanje ne pomaze
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 13:01:30
|
|
|
|
danery
|
[/quote] da znate da ova vrucina na mene cudno djeluje nismo jos isli na more, ne odgovaram za svoje reakcije ako vidim kakvog dobrog obnazenog, samo u kupacim gacicama, jos one kapljice znoja da se presijavaju na muzevnim prsima [/quote] hmmmm...eto ti šta more čini čuda... kod nas bazaju deda i ovaj moj po dvorištu u nekim kratkim hlačama,znojni,miomirisni,jedan crven ko sa kolekcijom dlaka i dlačica nad mini pivskim pupom,a drugi sa crvenom šiltericom na glavi i tomahavkom za pasom...i penje se na zeleni bicikl skokom omamljene vjeverice... ajme majko,zlo mi je....oću i ja na moreeeeeeeeee
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 13:02:52
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe samo se vi kliberite ali ako cujete za kakvo silovanje na splitskim plazama ne morate se puno pitati ko su glavni akteri, jedan cu biti ja bez sumnje. Ovom mom muzu je bolje da se kuci pozuri, vise ni hotanje ne pomaze a jadno moje a kad se on vraća
|
|
[Obrisani korisnik] 15.6.2010 13:03:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 14:42:03
|
|
|
|
ivkica333
|
IZVORNA PORUKA: danery da znate da ova vrucina na mene cudno djeluje nismo jos isli na more, ne odgovaram za svoje reakcije ako vidim kakvog dobrog obnazenog, samo u kupacim gacicama, jos one kapljice znoja da se presijavaju na muzevnim prsima hmmmm...eto ti šta more čini čuda... kod nas bazaju deda i ovaj moj po dvorištu u nekim kratkim hlačama,znojni,miomirisni,jedan crven ko sa kolekcijom dlaka i dlačica nad mini pivskim pupom,a drugi sa crvenom šiltericom na glavi i tomahavkom za pasom...i penje se na zeleni bicikl skokom omamljene vjeverice... ajme majko,zlo mi je....oću i ja na moreeeeeeeeee joooj zašto moram znati kako to izgledaaaaaaaa
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 14:46:22
|
|
|
|
danery
|
joj sreća tvoja pa nisi tako često kod meneeee.... još kad deda počne takav čistit na pol dvorišta a navale...hahahah,nema nijednog susjeda na vidiku iz one naše zgrade...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 17:07:58
|
|
|
|
cuba
|
Ćaaaaoooo ! Ima koga u birtiji
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 17:10:45
|
|
|
|
leilany
|
ojlaaaaaaaaaaa cuba..... evo mene..al ova moja vampirica se vec probudila,pa ak nestanem....nije do mene kak si ti?kak R?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 17:14:06
|
|
|
|
cuba
|
evo spava od 4h, ako nestanem znaš i ti di sam ja Inače sam ok, odbrojavam dane dok se mm ne vrati.. Vidim apstiniraš od slatkoga
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 17:16:35
|
|
|
|
leilany
|
kad se vraca tm? oo da da...i da znas kak mi je malo splasnuo trbuh...hebate kak sam bila napuhnuta ko loptica... a ko bu se drzal po ps-u svega u zivotu jbga...taj trbuh me tolko muci...isla bum na onu kavitaciju il kak se vec zove
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 17:18:58
|
|
|
|
cuba
|
Stiže za točno 3 tjedna i jeeeedva čekam više Baby alarm se oglasio... Sretno sa neslatkim
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 21:55:33
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 21:58:27
|
|
|
|
leilany
|
ojla bumbi....červe kaj ima?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 21:59:48
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga...evo gledam malo tekmu i malo ovdje tipkam Sve si nešto razmišljam da odem po malo lubenice Šta ima kod tebe?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 22:00:28
|
|
|
|
cuba
|
eto i mene
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 22:03:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Cuba bok i tebi...šta ima kod tebe?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 22:07:43
|
|
|
|
leilany
|
evo nema nikaj...dijete spava....mm jos uvijek radi...nece ni doc doma,neg bu u zgb prespavao...i tak...dosadno mi ...nemam koga zaebavat ojla cuba
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 22:08:31
|
|
|
|
cuba
|
ma nešto mi prekida vezu (pričam sa mm - na brodu je)... R blaženo spava a i ja jedva čekam u krpe Kako si ti, jel sluša D?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 22:10:47
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma kog bi ti stalno zaj....?Uživaj dok možeš Ja sam isto ok,a malo sluša,pa malo ne,ali šta češ tako valjda mora biti
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 22:13:40
|
|
|
|
cuba
|
Ćao lei dobro ti kaže Bumbi, odmori malo od mm-a, biće ti zanimljivije sutra
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 22:14:54
|
|
|
|
BUMBI
|
E,kad bi ona to mogla
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 22:15:45
|
|
|
|
leilany
|
aaaaaaaaaa......pa nemrem obuzdat ovu svoju jezicinu sve moram izreferirat...a njega nema grrr.....
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 15.6.2010 22:19:07
|
|
|
|
BUMBI
|
Drage moje ja vas pozdravlja za dans...idem još malo pred tv se izvaliti,pa na spavanje...LN
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!