Wukovarka -> RE: seliti se ili ne? (25.5.2010 13:47:49)
|
Čuj draga, iz mog osobnog iskustva ti govorim [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mm i ja smo isto u potkrovlju kuće njegovih roditelja....bilo je svađa i dan danas mi je žao što u određenom trenutku nisam otišla kako sam i planirala, ali sada je kasno...u biti ne želim otići, jer previše sam uložila u to potkrovlje da bi sada otišla. Uglavnom, mi gore sada imamo sređene dvije prostorije, sve ostalo je još u cigli i otvoreno, samo je pod krovom. Dolje su mi kuhinja i kupatilo, znači zajedničko. Ne smeta mi naravno, sve se dogovorimo i skupa kuhamo. Međutim što se tiće jedne prostorije...preporučam ti jaaako dobru organizaciju i odvajanje prostorija, jer mi dok smo imali samo jednu sobu ( dnevni - soba ) bila sam šutke dok Lulu spava, gosti mi praktički nisu ni dolazili kad ne možemo normalno pričati, a baš da sjedim dolje sa sveki ne pada mi na pamet. S novom sobom sam se preporodila, to je spavača i naša i od Lulu, a prijašnja soba mi je dnevni boravak i napola kuhinja. Zašto napola? Gore još nismo sproveli vodu, tako da imam ono osnovno, a dolje nosim suđe na pranje. Jedino ako ona stvarno želi da vi odete, odite...bit ćete sami svoji gazde, ali sve se može dogovoriti...a prostor, bez brige...kako sam rekla, samo dobra organizacija i imat ćete kuću iz snova. Mi smo godinu dana planirali kako što napraviti, bojali se da nećemo imati mjesta za sve, a sada imam potkrovlje bolje nego sam mislila.
|
|
|
|