njanja
|
Ja sam napravila anketu BITI ili NE BITI, ja sam ta koja se dvoumi oko Amerike....Muž je dobio priliku da preko firme ide na neku konvenciju 5 dana u Kaliforniju....u 7 mjesecu....Tu priliku čekamo godinama jer je masu ljudi iz njegove firme bilo i čekao je svoj red i prije nego smo imali Jana smo imali plan ići skupa pa obići usput LA, San Francisco, Las Vegas, pa možda i do istočne obale...Sad je to došlo PAF jer Jan mi je malo premali za taj put, a definitivno premali da bi 10 dana ostao doma s mojima, a i ja ne bi uživala bez njega i mislim si šta mi sve to treba, ako to ne možemo podijeliti svi 3 kao obitelj...tako da smo sada u velikoj nedoumici, nismo planirali pa nemamo para, tj morali bi uzeti rezerve....s druge strane, jan divljak-mislim si kako bi on izdržao u avionu 6-7 sati leta (ima presjedanja, 2 leta od cca 2 h +1 let od cca 6 h)...onda tamo ima Seaworld, jedanb od n ajvećih ZOO na svijetu i mislim da bi janu to super bilo s a3-4 godine, ali sada ne znam koliko bi mu to značilo...Imam 100 razgloga zbog kojih odmah mogu reći NE, a opet prilika je tu i sama sam takva da iskorištavam sve što mi život pruža i mislim si uvijek ću moći nabrojati 100 realnih razloga protiv, a uvijek će i biti onaj nagonski koji dolazi iznutra bez imalo razmišljanja: DA!!! Vidjela sam anketu, više vas je ZA nego PROTIV, ali daj mi kažite šta mislite....BTW, kada je jan imao 7 mj mi smo išli na skijanje u Italiju-svi su nas gledali kao da smo pali s marsa i govorili ma joj nećete se naskijati, kako ćete putovati, bla bla bla, a na kraju nam je bilo super, jan je bio spavao 3 x po 2 h u autu, na ski je bio zakon, čim bi izašli na zrak bi zaspao u kolicima, sa 7 mj se već popeo gondolom na 2.500 m n/v i nakon tog skijanja se ful bio promijenio na bolje.....Isto tako i ove godine, kao da je putovanjem "odraso"... Kolega mi je jučer rekao: bolje žaliti radi donešenih odluka, nego propuštenih prilika.... ?????