njanja -> RE: Amerika (29.5.2010 13:17:38)
|
cure moje, samo da vam javim novosti. Do jucer oko 14 h smo mislili idemo....nasla avio karte, smjestaj, organizirali smo se i da bi poslije isli par dana u LA, ali mm je jucer dobio plan predavanja na tim seminarima i to je strasno-svaki dan od 8 uj do 20 navece, a 2-3 dana i neki domjenci do 23 h navece. Prakticki bi janko i ja pola svijeta proputovali i onda tamo po cijele dane bili sami. Jer mi smo mislili da bi mm bio gotov sa time do 17 h i onda bi svako popodne radili izlete, ali ovako nema smisla potrositi 15.000 kn na avio karte da bi jan i ja cekali cijeli dan sami....mogu vam reci da sam se veselila, brinula i cak prihvatila da ce jan izludirati cijeli avion, ali da mi je malo pao kamen sa srca. U cet navece sam rekla: IDEMO, a ako postoji razlog zasto ne bi trebali ici, neka se pojavi-i eto ti juce popodne rasporeda predavanja:) aLIIIIIII....dogovorili smo se mm i ja da na proljece idemo u NY i Boston, na vrijeme cemo rezervirati karte pa nece biti takooooo skupe i zapravo cemo jos do bostona do moje najbolje frendice koja tamo zivi, sad ce roditi pa ce joj beba do tada taman porasti.... Eto, hvala vam svima na podrsci, super ste!!!!!! Ovo ljeto cu vam slati samo slike s Paga, ali cekamo AMERIGUUUUUUU :) Pusa svima
|
|
|
|