MiniMama -> RE: Baš sam...prasica (26.5.2010 16:55:49)
|
ah drage moje, mislim da niste vece prasice od mene.. ja sam k tome jos i licemjerna prasica. naime na frizideru stoji isprintana dijeta (dorucak:naranca i crna kava bez secera, rucak: neka bljutava prokuhana lesina s prokuhanim povrcem, vecera: dvopek s fetom nekog laganog sira) , a pokraj nje popis za ducan krumpir, mrkva, cokolada, sir, cokolada za kuhanje, secer, pelati, pekmez, gumeni bomboni, toaletni papir, spek, jaja, cappucino, kruh.. vrhunac moje pokvarenosti je dvd s renatom sopek i spuzva za vjezbanje nasred boravka. znaci ta spuzva je brat bratu jedno tri mjeseca u boravku i svi ju uredno preskacemo i sklanjamo gdje stignemo, a dvd stoji pokraj televizije jos uvijek u celofanu. ali odbijam pospremiti spuzvu u ormar da vise nikome ne smeta jer od sutra pocinjem vjezbati. prosli tjedan sam dofurala loptu za pilates na kojoj cu sjediti dok sam na racunalu, eto kao bar da mi se leđa ravnaju. lopta za pilates se sada kotrlja od kupaone do balkona i naravno da ne sjedim na njoj jer onda ne mogu noge dignut u rupu na radnom stolu predviđenu za kuciste. uostalom, koja od vas se moze pohvaliti da ima ahm.. 7 kg vise nego kad je izašla iz rodilišta?
|
|
|
|