|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Baš sam...prasica
28.5.2010 11:12:49   
ninolina
user posted image user posted image tebi treba puno da stigneš nas prasice

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 151
28.5.2010 11:27:25   
Anoniman
Nije u redu da tjerate nas trudnice..to je diskriminacija po debljini! I mi bi se družile jer se osjećamo kao baloni!!Barem ja..user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 152
28.5.2010 12:34:40   
Duve
7 stranica???? Ja sam stvarno u čudu...ko bi rekauser posted image o da će jedna prasica napraviti interesantnu temu 

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 153
28.5.2010 12:35:37   
Duve
IZVORNA PORUKA: Duve

7 stranica???? Ja sam stvarno u čudu...ko bi rekauser posted image o da će jedna prasica napraviti interesantnu temu 

Smješak je trebao bit na kraju, malo mi ruka poletila user posted image

Karlo 8.06.2005.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 154
28.5.2010 12:38:13   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Graško

Nije u redu da tjerate nas trudnice..to je diskriminacija po debljini!

to je moja malenkost prva komentirala ali ja JOŠ ne spadam u kategoriju da se mogu žaliti na debljinu u user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 155
28.5.2010 21:39:27   
Anoniman
to je moja malenkost prva komentirala ali ja JOŠ ne spadam u kategoriju da se mogu žaliti na debljinu u

Čekaj, čekaj imaš još vremena!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 156
28.5.2010 22:01:47   
MKata
Dobro Tiki, mene nema na listi, a među prvima sam obznanila brojčice user posted image
Zahtijevam da me se listira! user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 157
4.6.2010 19:25:32   
pako
Ajde da i ja napišem svoje brojčice 160/61 ajme majkoo 6 kila viška, strašno. Sa 55 sam si bila najbolja.....

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 158
4.6.2010 20:03:15   
Duve
ja se nisam javljala sa novostima, jer novosti po pitanju moje dijete nema user posted image

Karlo 8.06.2005.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 159
4.6.2010 20:05:40   
leilany
IZVORNA PORUKA: Duve

ja se nisam javljala sa novostima, jer novosti po pitanju moje dijete nema user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 160
4.6.2010 21:15:51   
mali_macic
evo da se ja pohvalim jednom sitnicom, evo ja vec 4 dana nisam ni okusila ista slatko i ne jedem poslje 20h. nije to nista znacajno ali neki pocetak pa malo pomalo, mozda i skinim pokoji gram.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 161
4.6.2010 21:21:22   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: mali_macic

evo da se ja pohvalim jednom sitnicom, evo ja vec 4 dana nisam ni okusila ista slatko i ne jedem poslje 20h. nije to nista znacajno ali neki pocetak pa malo pomalo, mozda i skinim pokoji gram.

e tak i ja,,uz slatko nejedem i kruh
al mislim da sve drugo zbog toga pojedem duplo pa mi dođe na isto user posted image  

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 162
4.6.2010 21:24:34   
Gianna
I ja se javljam na listu odojaka 180/70... javim se i za koji mjesec user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 163
4.6.2010 23:00:56   
Anoniman
Ja se prijavljujem na listu, 177/69 aaaliiiiiiii moram da napomenem da: imam samo 3 kg vise nego kad sam zatrudnela, a ne mogu da udjem niti u jedne stare farmerke, majice pucaju user posted image toliko sam se rasirila na sve strane, stomak uzas, guzice ogromne...tek kad udjem u stare stvari mozete da me maknete sa liste, a to ce verovatno biti kad dodjem na 60kg...a nadam se da ce to biti do kraja 6og meseca user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 164
4.6.2010 23:07:14   
leilany
IZVORNA PORUKA: Nellyca

Ja se prijavljujem na listu, 177/69 aaaliiiiiiii moram da napomenem da: imam samo 3 kg vise nego kad sam zatrudnela, a ne mogu da udjem niti u jedne stare farmerke, majice pucaju user posted image toliko sam se rasirila na sve strane, stomak uzas, guzice ogromne...tek kad udjem u stare stvari mozete da me maknete sa liste, a to ce verovatno biti kad dodjem na 60kg...a nadam se da ce to biti do kraja 6og meseca user posted image user posted image user posted image

hmmm...onda po tom ispada da ja na 173cm moram imat negdje cca 57-58kg...kmeeeee....
sad imam 69 ko i ti nellyceuser posted image
i da...nit ja nemrem stat u old traperice....majce kad obucem od prije trudnoce,ko da imam slauf za spasavanje oko struka...jedino imam tanke noge i rukeuser posted image a dupe ko velebituser posted image

...ali ovdje obecajem(casna pionirska) od ponedjeljka opet na dijetn....kupujem herbić fastić ,redukcija hrane,zabrana slatkog i pokusaj mlakog vjezbanja...mozda koju kilu i skinemuser posted image user posted image user posted image user posted image
..tako mi mlijeka u prahu kidam naljevo...a neee leve iti ne...
..kidam nadesnouser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 165
4.6.2010 23:22:48   
mariola
Gujdice koje vole papati u ponoć ravno k meni na kokice i koluuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 166
4.6.2010 23:26:39   
leilany
IZVORNA PORUKA: mariola

Gujdice koje vole papati u ponoć ravno k meni na kokice i koluuser posted image

oink oink...za kokice nisam,al za kolu sam uvijekuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 167
5.6.2010 8:26:21   
crex
ma vi ste sve mrvice prema meni user posted image 160/76, a na na porod sam dosla sa 95! Bilo me lakše preskočiti nego zaobiči!!!! Ma nije to tako strašno nego mi je najtužnije gledati ljetnu robu od prošle godine koja mi stoji u ormaru, a čini se da će tako bit do drugog ljeta user posted image

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 168
5.6.2010 8:38:07   
MKata
Crex, ja sam na porod išla sa 105, a 170 sam visoka!!! A da ne govorim kako sam prije trudnoće imala 14kg viška... user posted image
Sad je od trudnoće ostalo još 5...i onih početnih 14...tko će to sve skinuti?!?!??!

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu crex)
Neposredna veza do poruke: 169
5.6.2010 9:35:47   
Točkica28
175/71, dakle do kraja bum još nekih 10 kg

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 170
5.6.2010 22:01:00   
ZVRK
došla sam posjetiti tete user posted image  sa komadom kruha i siromuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 171
6.6.2010 16:32:42   
crex
MKata ma i ja sam ostala trudna s 10-tak kila viška, ali to mi tada nije bilo tako strašno.
Sad sam si kupila traperice za koje proizvođač tvrdi da u njima čovjek izgleda ko da ima 3-4 kg manje, dakle sad još moram samo tri kg skinuti da se vratim na kilažu s početka trudnoće. Ha ha ha ha ha ha ha ha. Idem pojest jedan twix da utopim ovu booool. Ma nema veze za kg :) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 172
6.6.2010 16:39:02   
leilany
IZVORNA PORUKA: Točkica28

175/71, dakle do kraja bum još nekih 10 kg

jbte tvigice...i mojne mi rec da nisi...jeeeeer cu te bocnutuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 173
6.6.2010 16:39:56   
leilany
IZVORNA PORUKA: crex

Sad sam si kupila traperice za koje proizvođač tvrdi da u njima čovjek izgleda ko da ima 3-4 kg manje...

negooo crex....koje su to trapke...di si kupila to cudo tekstilne industrijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu crex)
Neposredna veza do poruke: 174
6.6.2010 19:56:32   
Gogule
je je i mene to zanima

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!