Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 11:09:01
|
|
|
|
tiha
|
NIMALO NISI BEZOBRAZNA! nek te puste vise na miru
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 11:11:54
|
|
|
|
Anoniman
|
bilo bi najbolje da ste sami u svom stanu, negdje pa barem par km od te lude kuće .... onda bi ti bila "svega tela gospodar" i određivala bi si broj i vrijeme posjeta... ovak ti je malo zeznuto, jer je očito da je kod vas promenada uvijek, kad god da se tko sjeti može doletit, mene bi to ubilo u pojam! još si dugo i izdržala! skreši to sad, jer kad rodiš, ne bu ti baš milo da ti doletaju ko vrane kad im se hoće!
< Poruku je uredio Mariachi -- 27.5.2010 11:12:52 >
|
|
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 11:14:33
|
|
|
|
mišica 666
|
nisi bezobrazna zaboga tražiš malo mira i zaslužuješ ga kao i svatko od nas. samo ti odmaraj a nakon ovakvih par puta valjda će shvatiti i pustiti te malo na miru.
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 11:14:44
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ne znam kakva je pozadina priče i što se sve događa "u tvom dvorištu", ali upadanje u "životni prostor" bez prethodne najave ili čak pristojnog kucanja po meni nikako nije opravdano, tako da definitivno podržavam to da ti i tm određujete kada ste slobodni za kavu, druženje i sl., pa makar to znacilo da ste zakljucani cijeli dan jer se to vama tako hoće.
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 11:23:49
|
|
|
|
mala pcelica
|
boga mi ti si najbezobraznija osoba koju sam srela ... salim se naravno nisi bezobrazna,imas pravo u svojoj kuci da zakljucas vrata kad hoces i koliko hoces i posto ti je potreban mir i dalje drzi zakljucano i sa vremenom ce skuziti da treba malo da olade
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 11:30:26
|
|
|
|
maja
|
ja se samo pitam zašto se ti svaki dan ne zaključavaš pa bi se već naučili ja sam stalno zaključana i kad sam bila trudna, kad mi je netko zvonio samo asm škicnula kroz prozor, ako su bili neželjeni gosti onda bi se pravila da me nema hihi
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 11:44:27
|
|
|
|
ninolina
|
kad sam vidla naslov...reko opet neka spačka bogme draga kaj se ti svaki dan ne zaključaš....nek si misle
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 11:44:29
|
|
|
|
ama
|
Meni se cinilo da si preblaga i imas podosta zivaca za sve.....ja se nebi ni otkljucavala nikako ja inace volim mir i neotvaram nikom ko se nenajavi nebitno jesmo mm djeca i ja ili sam sama u stanu...pogotovo u trudnoci ti najmanje treba da te neko zamara...stim kad dodje beba nece ti bit drago da neko blebece tu a ti hoces da je nahranis presvuces uspavas...bar meni vse godi bit sama nego sa svakim u drustvu odmori mozak od njih pust nesto lijepo sebi slusaj,gledaj...
|
|
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 11:56:49
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: tiha NIMALO NISI BEZOBRAZNA! nek te puste vise na miru trebala si to i prije napraviti
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 12:01:26
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam stalno zaključana i kad sam bila trudna, kad mi je netko zvonio samo asm škicnula kroz prozor, ako su bili neželjeni gosti onda bi se pravila da me nema hihi Kod mene isto! Naučila sam to od jedne prijateljice koja ima malu bebu. Kod nje možeš doći samo ako se najaviš dan-dva ranije i to još kad ti ona kaže..recimo od 16-17:30h. Ostatak dana ona kuha, doji i odmara se. A kad joj dode muž s posla lijepo ručaju i uživaju sa svojom bebom. Prvo mi je to bilo čudno, ali sad ju potpuno razumijem. Pogotovo jer su mi se neki dan najavili gosti. Došli su 3,5 h kasnije i još su sjedili 3 sata, i nije ih bilo briga što sam se ja izvijala na stolici jer su me leđa boljela. Totalno su mi pokvarili plan za ručak a i cijelo vrijeme sam bila nervozna kad će doći.Tako da nema tolerancije prema onima koji nemaju prema tebi. Osim toga uskoro ćeš roditi, i beba ti treba biti na prvom mjestu!
|
|
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 12:08:29
|
|
|
|
pincirotvajler
|
Kod mene isto! Naučila sam to od jedne prijateljice koja ima malu bebu. Kod nje možeš doći samo ako se najaviš dan-dva ranije i to još kad ti ona kaže..recimo od 16-17:30h. Ostatak dana ona kuha, doji i odmara se. A kad joj dode muž s posla lijepo ručaju i uživaju sa svojom bebom. to si ti mene opisala? ja već par puta dobila po nosu, da kak mogu takve rasporede radit danery ne, nisi bezobrazna
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 12:27:05
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam se zaključavala kada sam rodila radi moje''babe''. ona je to donekle shvatila ključ i služi da bi se vrata mogla zaključati
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 13:12:29
|
|
|
|
xxl
|
Vrata su da se zakljućaju .
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 13:35:10
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: xxl Vrata su da se zakljućaju . upravo tako!
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 13:37:01
|
|
|
|
danery
|
ovo sam si stavila za status na fb
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 13:41:59
|
|
|
|
Ninaa
|
Nisi bezobrazna, i po svim tvojim postovima, ja bi to već odavno otkantala. I ja sam živjela sa svekrvom, ali nit se uplitala u naše goste, nit ja u njene, kad su joj došle susjede pozdravila sam i otišla gore, tak i ona u sobu ili negdje ak su mi bile frendice.Ak već i živite zajedno mislim da mora biti nekog poštovanja i da ak veliš da ti to smeta onda ti smeta a ne da svatko od njih radi kak se sjeti i pogotovo ti komandira kaj ćeš jesti. Ak ih ne staviš na svoje mjesto neču ni zamisliti kaj će te dočekati kad se beba rodi, upadat će ti bez reda i rasporeda, bez obzira dojila ti, spavala ili kaj već radila.
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 13:48:20
|
|
|
|
lee
|
nisi bezobrazna...jojjjj ja da živim tako kao i ti poludila bi skroz...divim ti se.
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 13:48:29
|
|
|
|
Zvonki
|
Grozno je kad ti netko stalno upada u tvoj životni prostor. Ja isto to ne volim. Nije moj dom kolodvor. To je mjesto u kojem sam opuštena, mogu hodati i gola ako želim. A ako mi netko stalno ulazim postajem nervozna. I smatram ljude koji stalno nekome ulaze da su nepristojni. A i one koji ne zaključavaju da žele da im se ulazi jer to otvorena vrata i znače
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 15:05:09
|
|
|
|
Monica
|
Ni ja ne znam točno tvoju priču s ukučanima a li mogu zamisliti.. Ne nisi bezobrazna,moraju shvatiti neke stvari,odustat će oni brzo
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 15:18:54
|
|
|
|
natalijax
|
samo ti uživaj
|
|
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 16:48:06
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: tiha NIMALO NISI BEZOBRAZNA! nek te puste vise na miru
|
|
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 17:28:33
|
|
|
|
Njofra
|
,a sad mi je bila susjeda u jurišu i kad je skontala da je zaključano,izašla van pred kapiju i ZOVE ME NA MOB!!! ovo je da pukneš od smijeha al stvarno, jedino ak nema nikog svog a ti joj jedina možeš pomoći i da je bilo nešto hitno u što sumnjam po tvom postu već bi ti napisala
|
|
[Obrisani korisnik] 27.5.2010 17:29:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 19:12:15
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ja se tebi divim..mene glava zaboli i dok čitam tvoje postove prepisujem
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!