Viky -> RE: Vrtić-čistoća-pažnja (28.5.2010 19:36:54)
|
ja ne znam kako druge tete,ali meni je u interesu da mi je dijete sigurno i zaštičeno.Takvo dijete i želim vratiti roditelju.Nije mi u interesu da mi djeca patroliraju po dvorištu bez nadzora i da mu se nešto dogodi.Cure,mi odgovaramo za tu djecu...polazimo od stajališta da su naša.Mislim da je velika hajka na te tete,ali vjerujte...loše tete su ipak pojedinačni slučajevi.Ja u svojem vrtiću mogu na prste jedne ruke nabrojati one kojima ne bi dala svoje dijete.A znate kaj je najžalosnije od svega????Takve roditelji obožavaju...Nedaj Bože da se nešto loše kaže roditelju...odmah su takve tete prasice.A sve rade u interesu njihovog djeteta.Danas sam doživjela jednu situaciju i ostala skamenjena.Jednoj mami su sugerirali da dolazi ranije po dijete jer joj dijete doslovce boravi 11 sati u vrtiću.Zar je to normalno?Znate kaj je rekla?Da je naš posao da čuvamo njeno dijete.To me je jako razljutilo.Rekli su joj jer joj je dijete žalosno,dočekuje svoje prijatelje i ispračuje ih doslovce svaki dan...pa zar to nije tužno?A što je najvažnije,boli nju briga da li joj dijete ima kapicu.Nemate pojma kakvi znaju biti roditelji...zašto se o tome malo ne raspravlja? Sorry,malo sam se raspisala...i otišla od teme skroz.
|
|
|
|