Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Savjestan vozač i vrlo odgovoran roditelj 28.5.2010 10:05:38
|
|
|
|
osobno
|
Kaznit ga s 10 000 kn i oduzet vozačku i dite.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Savjestan vozač i vrlo odgovoran roditelj 28.5.2010 12:55:32
|
|
|
|
ninolina
|
strašno....kaj da je zakočio, da je djete ispalo...aaaaaaaaaa ne mogu ni misliti kaj se može dogoditi...idiot
|
|
RE: Savjestan vozač i vrlo odgovoran roditelj 28.5.2010 13:03:35
|
|
|
|
twitty
|
|
|
RE: Savjestan vozač i vrlo odgovoran roditelj 28.5.2010 13:59:48
|
|
|
|
Ninaa
|
Užas, samo mi to i nije čudno ima ovdje oko nas par ljudi koji djecu od 2 ili 3 godine voze nevezanu u autu ili stoje između zadnjeg sjedala, čak i naprijed i sl. Meni je to prestrašno. Već par puta sam onak u razgovoru napomenula da to nije sigurno pa su me popljuvali pa baš me briga, to je njihovo dijete i život pa neg ga voze kak hoće. Nedaj bože da se nešto dogodi onda budu svi drugi krivi
|
|
RE: Savjestan vozač i vrlo odgovoran roditelj 28.5.2010 22:55:24
|
|
|
|
natalijax
|
svašta
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!