Pauk...... (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

pako -> Pauk...... (31.5.2010 13:50:41)

Idem ja tako sva preplašena u petak na kontrolu u Merkur i putem si razmišljam o svemu tome kaj me čeka ali i gdje ću se parkirati, dal će biti mjesta. Dođem do zajičeve kad ono šok, razrovana cijela ulica i obilazak okolo na okolo, može se doći do bolnice iz suprotnog smjera  ali su prekrižili znak jer se kopa pa nekako moraš do bolnice. I naravno nema se gdje stati ali ljudi su se stajali onako pola na rizol pola na cestu, naravno gdje se inače nesmije ali pošto se kopa nemaš di drugdje. Bilo je nekih 10-ak  auti i ja se stanem,nemam di i mislim da valjda nebude pauk jer stvarno nebi bilo uredu zbog takve situacije. Dođem van za nekih sat i pol i sad ima još više auto, nekih 15-ak. Reko super! Odem unutra  i bila sam nekih sat i pol, što kaj mio je rekao doktor, plačem,luuuda i nakraju dođem van A vani niti jednog jedinog auta. Mislila sam da ću vrištat od muke i jada, luuuuudaaa ko šiba. Dobro zovem tatu, dođe po mene i mi u strojarsku po auto, da meni frajer uplatnicu za pauka jer nisam htjela odmah platiti i kaže odite na šalter do na policiju, a ja[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. No dobro, a kad i policajka kaže imate kod mene još i kaznu jer ste se stali di niste trebali, hočete odmah platiti ili uplatnicu ili ćete pisati nekome, neznam, tražila sam uplatnicu. Poludila sam!!!!!!!!Eto 1000 kuna kazne!!![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Nekužim kak mogu bit tak bezobrazni, pa ljudi haloooo kopa se cijela ulica...... Strašno sam razočarana i luda. Ali probat ću napisati žalbu pa mi možda uspije.
jel možda koja od vas već pisala žalbu i kak je završilo?
P.S. oprostite na dugačkom tekstu.....

ZVRK -> RE: Pauk...... (31.5.2010 14:02:03)

žao mi je zbog tvog ''nestanka''auta.
moj ujko je pisao žalbu ali ne zbog pauka i nakon duuuuugo vremena je dobio ali glavno ti je da PRIZNAŠ DA SI KRIVO PARKIRALA i onda napiši zašto.......

maja -> RE: Pauk...... (31.5.2010 14:06:13)

Evo ovako, uvijek, ali uvijek se žali!
Moj muž je isto stao na krivo, pauk zakačio auto, ali je on taman došao (znači nisu odvukli auto) i platio neke novčiće na licu mjesta (ne znam točno koliko) i mislio to je to!
Ubrzo nam na adresu stiže kazna iz policije na 2000 kn, ali je on pisao žalbu i onda je došlo da plati 500kn i 100kn sudskih troškova.

pako -> RE: Pauk...... (31.5.2010 14:13:03)

Žalit ću se sigurno i napisat će sve da sam išla na dogovor za operaciju, da nisam jedina tamo stajala,da je ulica sva raskopana i ako treba slikat ću i poslati im sliku.

pincirotvajler -> RE: Pauk...... (31.5.2010 14:49:31)

joj kak su  grozni [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

leilany -> RE: Pauk...... (31.5.2010 17:58:51)

pako...strasno..ali i nama se tak dogodilo...
ja sam bila trudna.isla sam na dogovor za porod...ako netko zna kako izgleda varazdinska bolnica;ugl....sa svih strana je ogradeno....i u krugu bolnice su nam digli auto koji smo parkali na zelenu povrsinu-nikom nije smetao,dok su "domaci" auti bili parkirani kak je ko htio....nas su klepili jer imamo rijecke tablice i jos jednog su koji je imao zg tablice...uglavnom ja sa trbuhom do zuba,pojma nemamo di uopce odvoze aute u vz....sva sreca pa je frend od starog prepoznao auto,zvao mog starog ,stari zvao nas da bi nam on reko da nam je pauk digo auto....
..mislim prestrasno....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley21.gif[/image]

Gogule -> RE: Pauk...... (31.5.2010 19:53:17)

piši obavezno žalbu. ja sam ti tako kad sam išla otvoriti porodiljni trbuh do zuba, i Roko samnom . prvo sam stala normalno na parking, onda su me vratili u firmu po novi obračun i kad smo se vartili stala sam na početak parkinga.i taman izašla iz HZZO-a a bila nekih 3-4 minute.. sve riješila prije samo odnijela novi obrazac kad oni stali kraj mene da sam na pola stala van parkinga ???? mislim jesam stala sam mao van no parking je bio na pola mog auta. i što je najbolje oni su mi kao oprostili, međutim za 3 mjeseca došla kazna .helloooouuuuu pa oprostili su mi. Bezobraznici jedni.... MM mi na poslu napisao žalbu i evo skoro će biti 9 mjeseci a nema nikakvog odgovora niti nove kazne pa si sve mislim da će mi oprostiti, no napisala kako je bilo da sam bila s trbuhom do zuba, drugo dijete i čak sam napisala da su mi oprostili jer da bi inače odmah platila (ma baš i nebi) jer je manji iznos....

Bebys -> RE: Pauk...... (1.6.2010 13:10:49)

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

joj kak su  grozni [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
samo se zali..obavezno...

pako -> RE: Pauk...... (1.6.2010 13:21:14)

napisala sam i danas ili najkasnije sutra ću poslati. Kad se samo sjetim muka mi je kak su bezobrazni.
Možda i nebi pauk došao pošto se kopa ulica ali rekla mi je policajka da je netko zvao da je velika gužva oko bolnice i da se jedva prolazi, mislim da se nije moglo proći helooooo ja bi sa šleperom prošla ali je valjda taj netko bio nad..an pa mu je smetalo. Ak bu se još netko žalio mislim da će nam uspjeti, neznam vidit ćemo.

Stranica: [1]