|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Što je ljubav
1.6.2010 13:35:54   
Bebys
mislim danas je sve normalno...pa sta komentirati...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 26
1.6.2010 14:41:38   
Anoniman
Mm i ja kad smo u drustvu se cokimo ( ne zvalimo se, samo onako mali kratki cmok user posted image ) ili zagrlimo, ali sve u granicama pristojnosti.

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 27
1.6.2010 15:28:44   
mišica 666
IZVORNA PORUKA: Nellyca

Mm i ja kad smo u drustvu se cokimo ( ne zvalimo se, samo onako mali kratki cmok user posted image ) ili zagrlimo, ali sve u granicama pristojnosti.

potpisujem i to mi je baš slatko.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28
1.6.2010 15:30:11   
natalijax
sve u granicama normale mi je nekak normalno,10godina su zajedno i kako kažete sumnjam da je to baš tolika ljubav

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 29
1.6.2010 15:42:50   
pako
Mi smo u početku veze bili mislim kao i svi mladi (kažem mladi koda sam sad starauser posted image ) i ludi, znali smo se žvaljakati i drpati vani ali ipak negdje u šetnji gdje nije bilo ljudi i to navečer ali pred ljudima ili pogotovo u gostima ili pred obitelji sorry ali ipak ne ma kolika bila želja i koliko se voljeli, čekaj dok dođeš domeka!!  Sad nas je to nekako prošlo ali priznajem fali mi malouser posted image  ali da se poljubimo,onako cmoknemo vani ili negdje da, zašto ne, sve u granicama normale mi je ok....

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 30
1.6.2010 16:05:40   
adryosijek
ok je pusa onak samo na usne a sad jezik i to pred narodom sramota imam 26 godina i nebi to nikad mogla da svi gledaju kako se zvalim uzas pre djetinjasto..nikad ni nisam 

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 31
3.6.2010 17:30:57   
CallamityJane

i non stop nesto cucore, dragi, draga, ljubavi, mico, sico i sl. Da ti pozli od silnih izljeva njeznosti, obavezno ih isprozivam user posted image user posted image
Mada ruku na srce i lijepo mi je vidjeti da se neko ne libi pokazati tu neku dozu privrzenosti u drustvu ,naravno u nekim pristojnim granicama user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32
3.6.2010 20:50:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: callanhoe

i non stop nesto cucore, dragi, draga, ljubavi, mico, sico i sl. Da ti pozli od silnih izljeva njeznosti, obavezno ih isprozivam user posted image user posted image
Mada ruku na srce i lijepo mi je vidjeti da se neko ne libi pokazati tu neku dozu privrzenosti u drustvu ,naravno u nekim pristojnim granicama user posted image

Samo sam cekala kada ces ti da se javis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Barem reci jos da je u granicama normale (ma koliko god ti se povraca od nas user posted image user posted image user posted image ), a ne ljudi ovde da pomisle da smo neki perverznjaci koji se ''vataju pred tobom user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nellyca -- 3.6.2010 20:51:18 >

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!