|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: poplave
1.6.2010 21:47:26   
tiha
file:///C:/Documents%20and%20Settings/All%20Users/Documents/My%20Pictures/brana%20u%20Nasicama.jpg

brana u nasicama user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 26
1.6.2010 21:50:45   
tiha
nemogu stavit sliku imam ju na kompu strasno nesto

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 27
1.6.2010 21:51:30   
ninolina
kako je tu kod tebe jel vam poplavilo šta

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 28
1.6.2010 21:54:35   
tiha
mi smo u zgradi ali secerana i benga nam plivauser posted image pljunem do tamo

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 29
1.6.2010 21:56:37   
ninolina
user posted image user posted image ma strašno...nadam se da neće niko nastradati...

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 30
1.6.2010 21:59:03   
tiha
i ja se iskreno nadam a pada li ga pada

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 31
1.6.2010 22:02:42   
boba125
uzas user posted image user posted image
nadam se da ce prestati padati
user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 32
1.6.2010 22:03:12   
ninolina
user posted image user posted image došlo i do nas takve promjene vremena i nevrijeme...koma
samo nam fale potresi i tornada...mene tako strah togauser posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 33
2.6.2010 3:29:05   
Nika 24052006
Evo i mene da se javim...Kod nas kod kuće sve ok,dvorište pliva,ali nema nikakve opasnosti.No,zato 3 km dalje od mene,opsadno stanje,ljudi su evakuirani i smješteni u sportsku dvoranu osnovne škole.Tužno je to sve,kako su samo jadnici napustili svoje kućeuser posted image ...Evo sad je pol 4 ujutro,i kiša još uvijek nemilo pada...Nadam se da će stati...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 34
2.6.2010 7:03:26   
anne
Jadni ljudi!
Bojim se da će vrijeme biti sve gore, a zato smo si sami krivi zagađenjem.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 35
2.6.2010 7:25:28   
Gianna
IZVORNA PORUKA: anne

Jadni ljudi!
Bojim se da će vrijeme biti sve gore, a zato smo si sami krivi zagađenjem.user posted image

Potpisujem... Užasno je da ti se život promijen, ali doslovice za 360 stupnjeva, i to u roku od samo par sati... Ono za što su ljudi radili godinama jednostavno nestne, katastrofa...

Ne daj bože nikome...user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 36
2.6.2010 8:12:41   
Joanna
Joj cure užasno. Žao mi je! user posted image user posted image user posted image

Kak je jutros? Kod nas opet kiša, jel možda kod vas prestalo? Ja kad vidim na tv-u kakve su poplave meni odmah suze idu. Koliko poljoprivrede uništeno i kuća ma to je strašno. Samo da nitko od ljudi ne pogine ko u svijetu, tamo su isto užasne poplave! KATASTROFA!!!user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 37
   [Obrisani korisnik]
2.6.2010 8:16:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Joanna)
  Neposredna veza do poruke: 38
2.6.2010 8:21:20   
dominik

Jadni ljudi!

ne bi rekla toliko zagadjenjem koliko mjenjanjem prirode, gradjenjem di nebi trebalo, preusmjeravanjem tokova...sve to ostavlja traga...user posted image da kisa prestane

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 39
   [Obrisani korisnik]
2.6.2010 8:36:07   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 40
2.6.2010 8:58:05   
ninolina
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: dominik

Jadni ljudi!

ne bi rekla toliko zagadjenjem koliko mjenjanjem prirode, gradjenjem di nebi trebalo, preusmjeravanjem tokova...sve to ostavlja traga...user posted image da kisa prestane

Slažem se,ali mislim da erupcije ovog vulkana tu ima najviše udjela. Kada su eruptirala sva tri izazvala su malo ledeno doba (u 15 ili 16 st. ne sjećam se točno)

slažem se...mene tako strah togauser posted image
neka prestane kišauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 41
2.6.2010 12:11:54   
Bebys
kako sam ja danas PLAKALA...ko kisa...GLEDALA SAM DNEVNIK HRT...I RTL..oba...uzasno...mama kaze da je dvoriste puno vode..mi smo selo pored kanala i rijeka vuka ide kroz selo sve se izlilo...most je kaze mama poplavio....user posted image user posted image i u susjednom selu isto...legicu sam vidila na dnevniku hrt...ma grozno..

boze zasto uvijek slavonija...toliko je jadna i siromasna...najgora je...za zivot u hr. pa RAT juje  dotukao..unistio je sve...SADA JOS I POPLAVA...pa zasto boze zasto....nemogu vjerovati ljudi zapomazu...placu...zena veli objesit ce se...dosta joj je svega vise...a hebe se polilticari...oni drze pod kotrolom...gade mise svi...user posted image user posted image user posted image vragovi jedni vraziji...

boze pomozi tim JADNIM I NAPACENIM LJUDIMA...O BOZE ZASTO...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 42
2.6.2010 12:12:44   
Bebys
kazu da je to sve posljedica ERUPCIJE VULKANA OVOGA na islandu..sto je ...kazu da je on naneo stete koje ce se tek pokazati...a ja vjerujem da je to i razlog....ovome...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 43
2.6.2010 12:49:04   
Ninaa
Drage moje držite se! Vjerujem da je grozno.Ja živim uz Kupu ali kod nas su prvo polja pa kuće tak da kad se izlije uništi usjeve ali u kuće nemože, jedino jedan dio sela odsječe cestu jel je prenisko. Mi smo naučili na takakv život uz rijeku pa izlije se skoro 2 puta godišnje ak ne i više jel jako pada. Sve se poremetilo mi isto već dva dana ložimo jel je užano zima, sve me strah kak će dalje. Jel se buduća mamica kaj javlja vidjela sam jučer da je beli manastir pod vodom i to dosta?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 44
2.6.2010 14:58:54   
natalijax
užas i užas,kod mene u selu gdje sam prije bila cjelu noć ispumpavaju,kak ispumpaju voda opet dođe,jednom čovjeku sve u kuču ušlo ni vreče nepomažu,tu blizu u jednom selu urušio se most na rijeci,Ajme kako mi je žao svega za što su se mučili ljudiuser posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 45
2.6.2010 15:56:03   
ejmama
Žao mi je cure stvarno strašno, ne mogu ja ni gledati, ljudi su stvarno u škou.

H 07 E 09

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 46
   [Obrisani korisnik]
2.6.2010 16:08:42   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 47
2.6.2010 17:02:26   
novamama
baš gledam na hrvatskoj uživo....strašno....ljudi drž'te se!!!

cure, javite ako vam ikako možemo pomoći...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 48
2.6.2010 22:00:38   
m600
cure drage super vijest kod nas u SB ne pada kiša od popodne...vodostaji stoje ne povećavaju se...nadam se da i neće..zasad je sve super.....kod mene doma još uvijek HVALA BOGU NIJE NIŠTA.....hvala vam cure na podršciuser posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 49
2.6.2010 22:08:49   
ninolina
joj hvala bogu mia.....user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!