Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kupujem vrtić/ ogradicu 3.6.2010 15:12:27
|
|
|
|
mali_macic
|
ne znam da li mogu ode dodat ili da ja otvorim novu temu. no ja bi kupila hodalicu ako netko ima dobro ocuvan nek mi se slobodno javi na pp. thx
|
|
RE: Kupujem vrtić/ ogradicu 3.6.2010 15:50:35
|
|
|
|
osobno
|
a ja bi kupila putni krevetić, to mi je sad naj opcija... jel ima koji? Da nije puno velik i da je očuvan?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Kupujem vrtić/ ogradicu 3.6.2010 16:56:36
|
|
|
|
osobno
|
E, i stolicu za hranit bebu, svih boja, ako se nađe neka zelena genijalno!!! Javite mi se na pp ili ovako...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Kupujem vrtić/ ogradicu 4.6.2010 9:25:51
|
|
|
|
koka
|
strašne ste. ogradicu sam neki dan dala jednoj curi , hodalicu i da imam nebi ti dala jer sam protiv toga , šalim se... pitat ću jednu curu koja mi je nudila dali ima još. Sretno cure
|
|
RE: Kupujem vrtić/ ogradicu 4.6.2010 12:27:36
|
|
|
|
Bebys
|
ej cure..OTVORENA JE TEMA...kupujem... prodajem... JAVITE SE TAMO....
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!