Thea -> RE: Lažni podaci kod prijava u vrtić (5.6.2010 15:40:39)
|
IZVORNA PORUKA: leilany slazem se s tobom thea...ali bi jos i nadodala..... iako ja trenutno ne radim,al nadam se da budem u dogledno vrijeme nekaj i nasla..voljela bi da moje dijete ide u vrtic...jer moze meni prdit ko kaj hoce,al tamo dijete stekne neke navike,socijalizira se,nauci se puno vise,bolje i kvalitetnije nego kaj bi ga ja mozda doma ucila/naucila....a i vjeruj mi kad ti kazem da nisam neki kafanđija tip[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]..znam da ima takvih zena,al cast izuzecima zar ne.... ..nazalost danas je svijet preokrutno mjesto za zivjet,i moras se znat izborit....nema tu vise pravde.... ...ovo je OT al evo primjer;ja cu cijepit malu u ponedjeljak i izmedu ostalog i protiv kozica..znas li da to cijepivo moras kupiti i da kosta 400kn? znaci ako nemas 400kn ti nemozes cijepit svoje vlastito dijete?alo...di je tu pravda,postenje,ravnopravnost,jednakost?NIGDJE... ..pa tak niti u vrticima..ma nigdje.....sve je otislo u racku!! Pa sve je to ok kad ima mjesta u vrtiću..Ali u naš vrtić je predalo zahtjeve 180 djece,a primalo ih se oko 80 .. i zato je rečeno da će se strogo gledati da se upišu djeca zaposlenih roditelja..Moje prvo dvoje nije išlo u vrtić jer ih je svekrva ćuvala i išli su u malu školu i smatram da je to dosta.Ali daj se stavi u poziciju da radiš i ti i muž od 7-17 i nemaš rodbine oko sebe i kud ćeš s djetetom?? privatni vrtić košta 1000 kn i još ne radi cijeli 8 mjesec jer zatvaraju zbog godišnjeg.A nitko nije u poziciji baš u vo vrijeme da bude doma sa dvoje djece i da žive na jednoj plaći od 3000 kn...
|
|
|
|