klarita -> Izgubila dijete u 37.tj (6.6.2010 12:28:57)
|
[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Pozdrav! evo prošlo je 2.tj da sam izgubila moju djevojčicu u 37.tj.trudnoće. Inače sam imala problema zbog rh imunizacije ali je do 35.tj sve bilo u redu. Bila je jako napredna cijelu trudnoću, uredni su bili svi nalazi i dokt su me za svaku sigurnost naručili 20.05. na inducirani porod jer su se nalazi malo pogoršali.( ako iđta znate o rh imunizaciji). Međutim bilo je prekasno. Moja curica nije bila živa. To je bol koju ne bih nikom , ama baš nikom poželila. Tješim se da je sada na boljem mjestu, da imam svog malog anđela koji čuva moju stariju djevojčicu(5.g) ali još je rano da to takpo olako prihvatim.nalaze obdukcije još nisam dobila, dr. mi govore da ne može biti rh imunizacija ali moj majčinski instikt mi govori da je.kao što sam ciijelih tzadnjih tjedan dana imala loš predosjećaj. Užas!Oprostite ako pišem nesuvislo, nepovezano ali tako mi misli naviru. Imam prekrasnog muža kojije uz mene non stop, pričam s njim, plačem kad mi se plače , imam drugu pametnu, lijepu djevojčicu koja je to sve nekako za svoju dob tako lijepo shvatila. Pa se držim zbog njih. Obitelj je uz mene (mama,tata,sestra).Suosjećam sa svima koji su prošli isto ili slično.Pozz!Javit ću se!
|
|
|
|