Zvonki -> RE: Idemo na operaciju! (23.9.2010 8:15:34)
|
Cvrči, ona je dobro, ne boli je, počela je hodati pomalo na štakama. Za sada je to još uvijek par koraka ali dobro napreduje. Napravili su joj tablicu u koju je boduju i djeluje vrlo poticajno na nju. Ima nastavu gore tako da i nema mnogo praznog vremena, što je dobro [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja sam počela raditi jer nemam što više raditi tamo prijepodne s obzirom da je većinu vremena sa fizijatrom, učiteljima i sl. Psihički je većinu vremena vedra i dobre volje. Uhvati je tu i tamo da je žalosna, da želi doma, da želi odustati ali brzo je utješim. Ja... Isto kao i ona. Imam perioda kada bi samo sjela i plakala jer mi nedostaje do bola a opet se pokušam trgnuti iz depre i hrabro gledati naprijed jer to je jedino ispravno. Danas počinje rastezanje noge, prvih 1 mm. Ne znam da li će joj to biti bolno. Za očekivai je da će iza 3-4 cm početi neka vrsta bolnosti jer treba rastegnuti mišiće i tetive a tu je veći problem nego rastegnuti kost. Molim se da joj taj postupak ne bude bolan jer i o tome ovisi kada će doma. Ako joj uspiju rastezati i više od 1 mm dnevno, skratit će si vrijeme boravka u bolnici. Ona ima 55 mm za rastegnuti. S tim da vikendom ne rastežu. Možda jedino subotom.
|
|
|
|