Zvonki -> Idemo na operaciju! (7.6.2010 12:53:56)
|
Znam, rano je, ali jednostavno jako sam uzbuđena i to moram podijeliti s vama. Naime, naša djevojčica je, kako neki već znate, rođena sa kraćom desnom nogom, točnije femurom. Danas smo dobili zeleno svjetlo za operaciju produljenja noge. Operacija će biti krajem rujna. Točan datum ćemo dobiti doma kroz neko vrijeme. Tako sam sretna, uplašena, nestrpljiva...Ma sva sam zbrćkana trenutačno. Znali smo cijelo vrijeme da je operacija jedini način za produženje, ali nismo se nadali da će se to dogoditi oko 7 godine. Govorili su da se to uglavnom radi nakon završetka rasta. Sada je već velika razlika (oko 6 cm) i vrijeme je (čak se dr. čudio zašto nismo i prije???) da se produlji noga. Govorim vam ovo jer ste mi kao obitelj. Zajedno smo i udobrom i u lošem. Znam da ćemo krajem 9 biti u vašim mislima i s vašim vibricama. A kada nas je tako mnogo u molitvi, naša i njena snaga da izdržimo to razdoblje (bit će oko 60-ak dana u bolnici) bit će velika. Hvala svima unaprijed na svakoj lijepoj riječi. Na ovoj temi ću vas izvještavati o svemu. Možda je pronađe neki roditelj koji ima isti problem. Zasigurno će mu dobro doći.
|
|
|
|