|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zloduh foruma
8.6.2010 22:43:35   
anuska08
Kad čitam takve teme gdje se netko svađa samo se iznerviram i pitam se - jbte što mi to treba!!!
Al baš tako što kaže Ejmama "mi smo babe.........."user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 26
8.6.2010 22:46:37   
Anoniman
u dane pms-a me obično nema na RR, tad sam najviše nabrijana za čišćenje i pospremanje, i tad su moji doma jadni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anuska08)
  Neposredna veza do poruke: 27
9.6.2010 10:05:01   
njanja
IZVORNA PORUKA: novamama

Ja mislim da je to zloduh forumauser posted image user posted image , a da ga ne bismo hranili pozivam svih na duplu toleranciju i razumijevanje...komuniciranja...

iš zli duše, iš!!!
 a jesi me sada nasmijala, ma baš sam se nasmijala user posted image user posted image  ja mislim da su konstruktivne rasprave dobre, nismo svi tu da bi imali isto mišljenje, isto nismo svi tu sa istim mišljenjima i naravno da se razilazimo....ono što je svima zajedničko je da svi svojoj djeci želimo sve najbolje i to ostvarujemo na različite načine...isto tako svaka jedna drugoj želimo sve najbolje i tu smo da šaljemo vibre, savjetujemo se i podržavamo... s druge strane, ja se nekada volim ispucati "na papiru" (a bome još više uživo, zato i imam svako malo rasprave s kolegama, hahaha), i volim rasprave kakve mi vodimo, dok god nema vrijeđanja i dok god se toleriraju stavovi koji nisu jednaki tvojima....npr meni su platnene pelene sr...nje i svaki put ću ih popljuvati i reći nekoliko argumenata protiv, ali neću popljuvati mamu koja ih koristi i reći joj da je glupača radi toga...to je njeno dijete, njen izbor i znam da mu ih stavlja iz najbolje namjere... isto tako, sa tvojim stavovima se vrlo često ne slažem i često se u temama zakačim s tobom, ali znaš da te cijenim i da si mi jako draga i da smatram da si odlična mama.... zato mislim da nema zloduha, sve je to tako ljudski....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 28
9.6.2010 10:11:20   
Bebys
iš zli duše, iš!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja kazem u ime isusovo...odlazi user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 29
9.6.2010 10:14:09   
Bebys
a zavisi i od raspolozenja isto...moze biti...treba puno tolerancije...a ima i dana kada ljudi ustanu na ljevu nogu i sve im ide nakrivo...user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 30
9.6.2010 12:25:04   
anuska08
Sad ću malo tračatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
E da tek vidite što zloduh radi na raji.ba, e to je već pravi zloduh!!!user posted image user posted image user posted image  Nadam se da ipak takav neće preći granicu i doći do nas..iš...iš..iš......user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 31
9.6.2010 12:26:15   
Zvonki
Ajmo svi na rr.ba user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!