osobno -> Babaroga..:;(((((( (8.6.2010 15:37:29)
|
Osjećate li se ponekad tako?[sm=zmeden.gif] Ja sam jutros plakala po ure, i još mi nije jasno kako nać rješenje. Luka se iša igrat kod sveki, ajde, ok, po ure, može. Dovedem ga doma, on GOL istrči na balkon, tamo sveki, i pošto ne želi ručat obrok koji sam kuvala po ure sam za njega, on bi babi, ja kažem"NE, ne može jer triba ručat"(a i to je zapravo glupo, jer zašto uopće moram objašnjavat zašto MOJE dite nešto ne smi), a sveki će na to "Ma možeš, zlato, samo minut"[sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] I odvede ga...[sm=smiley13.gif] Dođem po njega-naravno, ne želi, jer kod babe može šta oće, i ja ga moram u suzama dovuć doma, i pričat po ure s njim i objašnjavat ditetu zašto ne može kod babe...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] A on će meni"ti mene ne voliš..."[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] Srce mi je puklo, ma znam da je dite,i da ne shvaća zapravo riječ "volit", ali to me itekako zabolilo, jer dok ona njemu sve pušta, i dok god mu ugađa, ja ću bit svom ditetu babaroga od koje ga čuva-baba...[sm=smiley19.gif] Jer ja ga tiram jist, piškit, prat ruke i zube i milijun stvari koje on ne voli radit, a oni su mu zabava. Zapravo sam tribala ovo ubacit u svekrive temu, al eto, nekako sam sva jadna...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|