|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Re: pozdrav
8.6.2010 18:53:36   
b1977
da li se osjecate cudno sa prijateljicama ili poznanicima u drustvu koje imaju djecu,ja nisam zavidna nemojte me pogresno shvatiti,ali uvijek se nekako svede razgovor na teme o porodu i djeci,da li je i vama tako ili se oko mene nalaze samo takvi ljudi,ja mogu da ucestvujem u takvim razgovorima ali neko odrijedjeno vrijeme ali nemogu stalno da o tome razgovaram,jer sama silno zelim dijete ali ne funkcionise,tako da se uvijek bezveze osjecam u takvim druzenjimauser posted image

billy
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Re: pozdrav
8.6.2010 20:46:21   
leilany
pozz bi1977....
da cudno i totalno out dok nisam imala dijete....
imam frendicu koja ima curku od 4 god i do sada me nikad nije "davila" o stvarima koje su bile vezane za malu..mislim da se razumijemo,ono osnovno me zanimalo,al bas u detalje...ono kolko puta se pokakala,kaj je jela itd to me nije zanimalouser posted image

al sad kad imam dijete slusam sveuser posted image

i ja sada kad dodem u drustvo koje nema dijete itd,pa ziher necu davit sa svojom K....to mi je beze...

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu b1977)
Neposredna veza do poruke: 2
8.6.2010 22:48:23   
anuska08
Ja stvarno pokušavam svoje prijateljice bez djece ne daviti pričama o mojoj user posted image , upravo iz tog razloga što znam kako sam se ja osjećala prije kad bi znala sve  u detalje o nekom djetetu. Ja pričam o mojoj user posted image  ako me prijateljica pita, a ako mi je prijateljica od prije imamo zajedničke teme o kojima smo razglabali i prije pa možemo sada!! Tako da mi je to stvarno bez veze i kužim te!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu b1977)
Neposredna veza do poruke: 3
9.6.2010 7:54:45   
Bebys
mislim da nije uredu od njih da te gnjave ako znaju tvoju bol...
izbijegavaj takva drustva...jer ce te to samo deprimirati....druzi se s ljudima slicnim tebi...
i zelim ti user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 4
9.6.2010 13:35:54   
cuba
Od mojih prija je samo jedna imala user posted image i uvik mi je pričala o njoj a meni je bilo lipo za slušat svakodnevne zgode i nezgode ali san se uvik pitala zašto samo o njoj priča ol više ne radi ništa šta je prije radila??? Sad kad i sama imam user posted image vidim da i neman baš nekih drugih tema (bar za sada dok je bebač mali) jer jednostavno se od brige za bebača ne stignem bavit svim ostalim stvarima za koje san prije imala svo vrijeme svijeta tipa: čitat Story (draže mi je bit na rajiuser posted image ), ići u kozmetičke salone, pratit što je in a što ne, shopingirat na svakodnevnoj bazi user posted image user posted image ... al zato uvik saslušam prije i naravno da me zanima šta se u njihovim životima događa...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
9.6.2010 16:51:18   
b1977
ja razumijem da osobama koje imaju malu djecu i svede se zivot samo na mijenjanje pelena itd......... ali trebalo bi da razgovaraju u detalje sa osobama koje se nalaze u slicnom ili istom polozaju,a ostale ljude i ne interesuje bas sve u detalje,mogu ja to sluisati ali pri svakom susretu bas ineuser posted image ,a oko mene se sve takve osobe nalazeuser posted image user posted image

(Odgovor članu b1977)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!