Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: :D...ha ha ha ...:P 9.6.2010 13:16:50
|
|
|
|
curice
|
|
|
RE: :D...ha ha ha ...:P 9.6.2010 13:28:29
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
RE: :D...ha ha ha ...:P 9.6.2010 13:40:39
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Krky AAAAJMEEEE!!!! Jesi li sigurna da je žena bila ozbiljna i da se nije šalila. Ma nije moguće da to netko zaista misli....ma neee. A ako zaista misli, pa pitaj je za par recepata, mogla bi i ja tako i....vidiš sad mi je jasno zašto moj Noić ludi za jogurtom....poznato je djetetu da bar. Još je nadodala da se to dogodilo njenoj nekoj priji jer je stajala blizu gradela.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: :D...ha ha ha ...:P 9.6.2010 13:44:08
|
|
|
|
pako
|
ajme meni lude li žene
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: :D...ha ha ha ...:P 9.6.2010 14:32:55
|
|
|
|
osobno
|
Jel neko za malo sira? Radila ručak, pa mi ostalo....
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: :D...ha ha ha ...:P 9.6.2010 14:37:08
|
|
|
|
danery
|
ne mogu vjerovat izjaveeeeeeeeeee
|
|
RE: :D...ha ha ha ...:P 9.6.2010 14:38:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Šta ti nisi znala da sise moraš držat u frižideru da ti se mlijeko ne pokvari?? Cvrcak kraljice!! Ne mogu da prestanem da smejemmmmm ahahahahahahahhaha
|
|
|
|
RE: :D...ha ha ha ...:P 9.6.2010 14:43:45
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: osobno Jel neko za malo sira? Radila ručak, pa mi ostalo....
|
|
|
|
RE: :D...ha ha ha ...:P 9.6.2010 15:16:38
|
|
|
|
adryosijek
|
ma mozda se salila ipak je lijepo vrijeme i ljud se bolje osjecaju nakon onih kisa
|
|
RE: :D...ha ha ha ...:P 9.6.2010 15:29:33
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek ma mozda se salila ipak je lijepo vrijeme i ljud se bolje osjecaju nakon onih kisa kod nas odavno nije bilo kiše, prije će bit da joj je sunce udrilo u glavu... Ma žena je bila mrtva ozbiljna, čak mi je i dala primjer neke svoje prije....
|
|
|
|
RE: :D...ha ha ha ...:P 9.6.2010 15:46:59
|
|
|
|
mali_macic
|
a jeste me nasmijale svaka cast
|
|
RE: :D...ha ha ha ...:P 9.6.2010 20:39:48
|
|
|
|
Gogule
|
joj kakvih ljudi hoda po našoj zemlji ...a ja mislila da su takvi izumrli ko dinosauri
< Poruku je uredio Gogule -- 9.6.2010 20:40:52 >
|
|
RE: :D...ha ha ha ...:P 10.6.2010 18:08:29
|
|
|
|
mani
|
nevjerovatno.
|
|
|
|
RE: :D...ha ha ha ...:P 11.6.2010 10:58:18
|
|
|
|
osobno
|
Evo sad se sama sebi moram smijat... Idemo mm i ja šetat neki dan i prođu kraj nas dva brata blizanca u istim crvenim tutama (trenirka)... Kažem ja : ajme šta su smišni... Dvi minute posli prolaze još dva dečka u istim tutama ka ovi prije... Ja mužu: jbt, pa koliko ti ljudi imaju dice?... a on će na to.: znaš, ljubavi, to ti je juniorska rukometna momčad.... Ne tribam ni napomenit kako me već dva dana izruguje zbog toga...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!