|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Komarci...
11.6.2010 21:37:48   
boba125
kod nas ih nema.bez brige imam sve sirom otvoreno i vani sjednem na balkon u miru bez onog lupanja po sebi user posted image i zujanja uzasnih komaraca

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 26
11.6.2010 21:47:44   
Thea

IZVORNA PORUKA: boba125

kod nas ih nema.bez brige imam sve sirom otvoreno i vani sjednem na balkon u miru bez onog lupanja po sebi user posted image i zujanja uzasnih komaraca

Blago tebi.... user posted image

a mi već pobjegli u kuću jer nas vani napadaju....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 27
11.6.2010 21:48:08   
malica
Pitala sam tetu na sajmu i rekla mi je da košta oko 80 kn. Mislila sam to kupiti al koliko sam uspjela čeprkati više je ljudi nezadovoljno s tim uređajčićem

Neposredna veza do poruke: 28
11.6.2010 22:50:36   
girlpower
reci cu samo buuuu!dusu su mi pojeli 

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 29
11.6.2010 22:58:32   
Wukovarka
Previše!!!!

Luda sam, već imam tikove od njih.
Oko nas je svukud visoka trava, jer susjedi uopće ne kose i ne smiješ joj se približiti....međutim danas pred večer susjed počeo sa košenjem....ajmeeee...bježali smo u kuću da smo se otimali tko će prije...

Mi u potkrovlju umiremo od vručine, a ne smiješ ništa otvoriti, jer ulaze unutra kao da je zzzzzzz patry user posted image
Lucija je sva ispikana...a obavezno mi se jedan sakrije u sobi user posted image

Imam onaj vragec za utičnicu...ali ništa od pomoći

(Odgovor članu girlpower)
Neposredna veza do poruke: 30
11.6.2010 23:15:32   
novamama
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Imam onaj vragec za utičnicu...ali ništa od pomoći

kakvi su to gigantski komarci kod vasuser posted image
mene raid u utičnici spašava...na otoku ima milijardu tih vragova i da nema toga ne znam što bi...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 31
12.6.2010 9:00:09   
Njofra
Pincirotvajler i MiniMama vidim da je i vama slična situacija s komarcima kao kod nas. Joooojjj mogu reči da su opet napali Bože mili evo mi mali dobio ubod ispod oka ustvari na nezgodnom mjestu blizu vanjskog ruba oka a naotečeno mu je crveno ispod oka stvarno ne kužim, vidi se točkica sa strane a natečeno je skroz ispod oka izgleda ko da ima šljivu, onda ovo drugo na nozi natečeno crveno i vruće. Koma.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 32
   [Obrisani korisnik]
12.6.2010 10:20:46   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Njofra)
  Neposredna veza do poruke: 33
12.6.2010 10:26:32   
mariola
A moje dijete komarci uopće ne želeuser posted image user posted image
Doma mi uključen stalno ona j aparatić s tekućinom a vani kad sjedimo upalim spirale (imam ih još od lani ali sam vidila na reklami nešto drugo pa ću to sad uzet.čini mi se bolje) A i špricali su kod nas pa ih nema baš puno.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 34
12.6.2010 14:21:06   
mali_macic
danas sam kupila narukvice protiv komaraca (konacno su stigli) platila sma 17,52kn po komadu. jednog sam objesila na krevetic i jedan na kolica jer ih necu stavit Elli na ruku ili noge jer bi ga stavila u usta a ionako su joj prevelike.
htila sam i kupit onaj zanza u chicca ali kod nas za sada imaju samo za na baterije koji kosta 80kn a za na struju bi trebao doc za 10ak dana i kosta 70kn pa cu cekat i nadat se da u međuvremenu narukvice pomazu.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 35
12.6.2010 14:28:50   
mariola
te zanze za vani su mi super al nama fala bogu ne trebajuuser posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 36
12.6.2010 17:28:22   
koka
Mrzim ih , čemu služe ???????
user posted image user posted image user posted image
Da vidite Miline nogice, sva je izjedena, mažemo se Kamagelom i ljekarka nam je dala bivacin kremu jer se od grebanja sve zagnojilo user posted image , počela sam močit gaze u lavandino eterično ulje i vješam kod prozora. One narukvice nam ne pomažu, aparatiči su nam po kući 24 na 24 upaljeni, i non stop ju moram mazat, jadna ona , a i Rokić je izjeden al ne toliko. ....Mrzim ih.

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 37
12.6.2010 17:58:22   
leilany
eh....ja sad cula jos jedan u nizu narodnih protiv komaraca...
kao da samo treba dijete namazat sa sapunom...

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 38
12.6.2010 23:00:44   
mirna
chicco kod nas uopce nije pomogao... nemojte baciti novce... kupite ga jedino ako imate skroz malu sobicu (mozda ce tamo pomoci, kod nas u 10 m2 nije)....user posted image

mi smo kupili danas baygon na baterije, ali trenutno imam otvoreni prozor i svijetlo i nema ih...user posted image mozda ih je bandic sredio....user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 12.6.2010 23:02:31 >

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 39
12.6.2010 23:03:43   
Anoniman
Sara ima barem 10 ujeda no nogama, jos sa onim crvenim kruzicima okolo, micika mala user posted image

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 40
12.6.2010 23:07:51   
novamama
sinoć mi je aparat ostao bez tekućine i odmah su se pojavili, ugrizli olivera za ruku i nogu tako da mu je cijeli dan natečena rukicauser posted image  

odmah sam stavila novu, ali izgleda kasnouser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 41
   [Obrisani korisnik]
12.6.2010 23:20:20   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 42
12.6.2010 23:28:15   
mirna
da, aparati su otrov... citala sam danas upute...user posted image obavezno treba biti otvoren prozor kada ga uklopis i nemoj ga stavljati preblizu kreveta...

Neposredna veza do poruke: 43
   [Obrisani korisnik]
12.6.2010 23:33:14   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 44
13.6.2010 6:42:09   
danery
službeno objavljujem da nam se JEDAN komarac prošvercao kroz prozor i da sam ga upravo user posted image user posted image  user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 45
13.6.2010 9:02:04   
inna
joooj, kod nas neki divovski komarci...ogromni su, takve još nisam vidjela. Toliko zuje da me iz tvrdog sna probudio, a kad upiknu pol noge mi natekne. Užas. Oko nas je travurina koju nitko ne kosi i fakat mi dođe da sve zapalim i još tužim vlasnika zemlje...zna nabit cijenu zemljišta, ali ne i pokositi jeuser posted image .. travurinu. Domi se za sad drži, ali mene su pojeli. Danas u apoteci ću kupiti sve kaj nude, valjda će nešto upalitiuser posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 46
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!