Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Imate li volje? - video 11.6.2010 13:15:48
|
|
|
|
novamama
|
Cure, ovo mi je frendica stavila na FB, i tako je dobro da bih htjela i sa vama podijeliti.... ..... Sin pita svoga oca jednog dana:- Tata, da li hoćeš da trčiš sa mnom maraton?Otac je bio srčani bolesnik, ali je ipak odgovorio:- Da.I trčali su maraton. Zajedno.Trčali su i druge maratone, jer je otac uvek odgovarao "da", kad ga je sin pitao.Jednog dana je sin pitao oca šta misli o tome da učestvuju u Ajronmenu.Otac je odgovorio:- Da.(Ironman – godišnje prvenstvo sveta, koje se održava oktobra meseca u Americi, na Havajima; to je najteži triatlon na svetu: učesnici najpre plivaju 3,86 kilometara, zatim 180,2 kilometra voze bicikl, a na posletku je maraton od 43,19 kilometara.)Otac i sin su završili trku zajedno. Ovo je video snimak te trke: http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY meni je ovo predivno....
|
|
RE: Imate li volje? - video 11.6.2010 13:17:28
|
|
|
|
BUMBI
|
Vidjela sam to već prije,predivno je
|
|
RE: Imate li volje? - video 11.6.2010 13:19:47
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Vidjela sam to već prije,predivno je
|
|
RE: Imate li volje? - video 11.6.2010 13:24:12
|
|
|
|
MiniMama
|
rasplakala si me. zbilja je predivno..
|
|
|
|
RE: Imate li volje? - video 11.6.2010 13:42:10
|
|
|
|
ZVRK
|
mene je ovo tako''pogodilo'' koja snaga volje dotičnog tate za svoje djete. ali kada vidiš da ti je djete taaaako sretno sva muka koja je bila popratna se zaboravi
|
|
RE: Imate li volje? - video 11.6.2010 13:58:22
|
|
|
|
novamama
|
i kad nam je najteže, i kad neki put nemamo volje, trebale bi se sjetiti ovog oca
|
|
RE: Imate li volje? - video 11.6.2010 14:00:09
|
|
|
|
natalijax
|
da davno sam to čitala,predivno
|
|
|
|
RE: Imate li volje? - video 11.6.2010 15:47:51
|
|
|
|
cuba
|
vidila sam već, prekrasno..
|
|
RE: Imate li volje? - video 11.6.2010 15:53:47
|
|
|
|
nemammaste
|
Na ovo bih plakala i da nisam trudna! A sad...
|
|
|
|
RE: Imate li volje? - video 11.6.2010 21:09:32
|
|
|
|
mali_macic
|
i ja sam to neki dan vidila i prekrasno je
|
|
RE: Imate li volje? - video 11.6.2010 21:10:18
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: cuba vidila sam već, prekrasno.. Da...potpisujem!
|
|
RE: Imate li volje? - video 11.6.2010 21:11:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Vidjela sam to već prije,predivno je i ja..
|
|
|
|
RE: Imate li volje? - video 11.6.2010 21:15:23
|
|
|
|
FIONA
|
Plačem ko mala beba..ovo je predivno!!!!!
|
|
[Obrisani korisnik] 11.6.2010 21:15:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Imate li volje? - video 11.6.2010 21:25:19
|
|
|
|
novamama
|
ne smatram ovog oca neodgovornim. ako je u stanju sve ovo napraviti za sina, uopće ne sumnjam da se nije pobrinuo za njegovu budućost. uostalom, vjerojatno ima i mamu.
|
|
[Obrisani korisnik] 11.6.2010 21:30:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Imate li volje? - video 11.6.2010 21:30:38
|
|
|
|
FIONA
|
..kad gledam sad ovo i razmišljam...da me moja zver tak nekaj pita u takvom stanju ne bi ni ja drugačije mislila...dal bi mogla fizičko ovako nešto ne znam...al da bi pokušala...bi...ma jako lijepa priča...da ih ima više ne bi bili domovi napušteni s dječicom koja su ovako bubana od rođenja...osobno znam jednu koja ni ne posjećuje svoje djete u takvoj ustanovi...uostalom, punoljetan čovjek koji sam odlučuje o svojim postupcima...a njeg motiv za takvo što je neprocjenjiva ljubav koja srce može samo ojačati...ma, skidam mu kapu!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!