Anoniman -> RE: Zlostavljanja unutar crkve (12.6.2010 22:45:45)
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama svaka pedofilija je za osudu. i svi trebaju biti jednako kažnjeni. nažalost volimo se prikazivati civilizirani pa nema smrtne kazne kod nas za takve (ili ikakve) zlocine. slazem da su svecenici ljudi kao i mi i da su sposobni grijesiti, ali problem je i ono odvratno u svemu je što CRKVA zataškava takve zlocine u svojim redovima i što mali postotak njih na kraju bude primjereno kažnjeno. ako cemo gledati u omjerima, smatram da je jednaki broj pedofila među svecenicima kao i među npr. poštarima. ali koliko ce poštara biti osuđeno, a koliko svecenika?? jer iza crkvenih pojedinaca stoji ogromna organizacija koja pokusava sacuvati svoju poziciju u društvu. a svako zlostavljanje je za osudu i sve ih treba staviti na stup srama. nek me bog kazni, ali da je moje dijete zlostavljano od strane popa i da mi papa kaze kako je Godina svećenika ukaljana jer su ''zločini svećenika izašli na svjetlo, posebno zlostavljanja mališana, sjedila bi u zatvoru zbog (u najmanju ruku) pokusaja ubojstva pape. ma da se samo o jednom djetetu radi, a radi se o puno vise njih, odvratno je i za svaku osudu to što se "godina svecenika" stavlja u prvi plan umjesto zlostavljane djece. i takav papa je moralni stup naseg drustva?? i on ce mi pricati o bogu, međuljudskim odnosima i ljubavi? on koji je javno stavio svoj interes ispred djeteta? dajte ljudi, molim vas. crkva i bog su dva totalno razlicita pojma. ako postoji pakao i ako zbog ovih rijeci zavrsim u njemu, vjerujem da cu se druziti i s nasim aktualnim papom i zlatnim slojem svecenstva koje pere mozgove nasoj djeci, a bome i s vama koje svjesno zatvarate oci pred takvim ZLOM. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] potpisujem svako tvoje slovo, nisi mogla bolje ovo da napises!!
|
|
|
|