Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sad nam skoro izgorio autek :( 15.6.2010 9:59:59
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 A vec se sire pretpostavke koji su to ludjaci.....vec su bili na obavijesnom razgovoru. Deca od 16 godina Ja to ne razumijem. Moj Dodo ima 15 pa je u 9 navecer najkasnije doma, pogotovo dok jos skola traje. Nema sta raditi po mrakaci vani. Radije ga pustim da mu decki dodju tu, pa nek budu pod nadzorom i nek se igraju doma. Ak zele i do ponoci, ali su pod nadzorom. Ne kuzim kako roditelji 16-ogodisnjaka dozvoljavaju da su im djeca u 3 ujutro vani pako, jel tvoja majka sijeda sa kratkom kosom? Ima jedna takva uvijek pristojna i dobre volje i obicno je na blagajni nije sjeda- ima kratku kosu smeđu sa plavim pramenovima (vidi se možda pokoja sjeda ) i uvijek je na blagajni. evo baš danas ujutro radi....
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Sad nam skoro izgorio autek :( 15.6.2010 10:01:13
|
|
|
|
tikica_69
|
E onda cu mrvicu kasnije kod nje po onaj njihov jefitini koncentrat rajcice i parmezan Kako sam ja zabrijala da je sijeda
|
|
RE: Sad nam skoro izgorio autek :( 15.6.2010 10:06:18
|
|
|
|
pako
|
Je neznam draga pozdravi je... baš sam bila prošli tjedan tu sa mm kod zubara i šetala vani s klincima i kažem mm "reko tu ti u ovom neboderu živi Tikica" a on mi se smije i kaže" kak znaš a nisi je upoznala", "znam po slikama"
|
|
|
|
RE: Sad nam skoro izgorio autek :( 15.6.2010 10:14:44
|
|
|
|
tikica_69
|
Onda se drugi put javi pa da popijemo kavicu
|
|
RE: Sad nam skoro izgorio autek :( 15.6.2010 10:19:09
|
|
|
|
pako
|
može može, stat ću pred neboder i vikati možda me i čuješ
|
|
|
|
RE: Sad nam skoro izgorio autek :( 19.6.2010 22:11:57
|
|
|
|
ninolina
|
jbt gase a nikako da se ugasi...imaš osječaj samo će roknuti u zrak plamen...ufff ufff
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!