Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 14.6.2010 19:33:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 14.6.2010 19:38:36
|
|
|
|
nemammaste
|
Ja sam bila onaj dan kad se razglabalo o "neorganiziranosti RR", tj kad je curka koja je otvorila temu (ne mogu se sjetiti nicka) izjavila da je RR.ba puno bolja.Nisam se baš puno uživljavala pa možda zato nisam primijetila neke velike razlike...Čine mi se dosta opaljene.Sjećam se da je taj dan je glavna tema bila analni sex
|
|
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 14.6.2010 19:54:55
|
|
|
|
ivanaa
|
Da razlikujemo se..
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 14.6.2010 19:56:40
|
|
|
|
Thea
|
I ja sam otišla škicnut i sve je isto kao i ovdje.. Nemammaste škicni i tu na forumu pod PARTNERSTVO-SEKSUALNOST pa ćeš vidjeti da smo mi već odavno obradile sve te teme.. napredne smo mi.. http://www.ringeraja.hr/forum/Seksualnost/forumid_162/tt.htm
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 14.6.2010 20:02:22
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: Thea I ja sam otišla škicnut i sve je isto kao i ovdje.. Nemammaste škicni i tu na forumu pod PARTNERSTVO-SEKSUALNOST pa ćeš vidjeti da smo mi već odavno obradile sve te teme.. napredne smo mi.. http://www.ringeraja.hr/forum/Seksualnost/forumid_162/tt.htm Ma znam, znam. Nisam još stigla sve "prelizati".Ako nastavim ovoliko vremena provoditi tu, brzo ću...I ako budem malo manje pričala a više čitala
|
|
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 14.6.2010 20:22:51
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam clanica RR.BA prije nego RR.HR Tamo sam i skuzila da i mi imamo svoju raju.No broj mojih postova (oko 600) govori da vrlo rijetko tamo zalazim.Njihovi moderati su stvarno divni ljudi, dosta sam komunicirala sa njima i dale su mi uvjek podrsku kad mi je trebalo, a sto se clanova tice, tamo sam iskljucivo na PDF-u Zatrudnjivanje i tamo su sve cure drage i vesele Tamo sam upoznala i nasu Levu sa kojom sam popila i kavicu, Mozda sa kojom sam i docekala njezinog Niku, Sanelce sa kojom sam istovremeno bila u Mariboru na postupku....i tako, svijet je u stvari vrlo malen....Na ostalim temama dosta osjecam nacionalnu netrpeljivost (ne prema meni nego one medjusobno) pa tamo ni ne zalazim.
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 14.6.2010 21:28:02
|
|
|
|
natalijax
|
ma kakvi rr hr,je zakon
|
|
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 14.6.2010 21:29:35
|
|
|
|
lee
|
ja sam isto članica rr.ba prije rr.hr ...super su i tamo žene...
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 14.6.2010 22:05:44
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: natalijax ma kakvi rr hr,je zakon
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 14.6.2010 23:01:43
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ja sam se prvo tamo ulogirala, pa sam tek nakon tri dana skužila da ima hr. Pozdravila sam ih koji put, ali mi smo zakon
|
|
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 14.6.2010 23:13:13
|
|
|
|
leilany
|
ja nisam uopce tamo "krocila"....ja sam vjerna rr.hr
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 15.6.2010 8:32:11
|
|
|
|
Nika 24052006
|
I ja sam tamo škicnula,ali puno je vremena prošlo od tada.Rekla bi da smo sve mi samo mame,bez obzira iz koje smo države.Sve nas muče isti problemi i sve mi se radujemo istim stvarima.A što se temperamenta tiče,naravno da se razlikujemo.
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 15.6.2010 8:35:44
|
|
|
|
neron
|
a jel iko skoknuo na rr.rs ima i tamo interesantnih tema. svasta nesto se moze naci. a sto se tice rs.ba nesvidja mi se samo jedna stvar sto u porodicni portal ubacuju previse svoje vjerske stavove i puno to naglasavaju. moje misljenje je da na obiteljskim portalima bas i nema mjesta za za vjerske rasprave, mozda grijesim al to je moje misljenje.
|
|
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 15.6.2010 8:54:27
|
|
|
|
Ninaa
|
Meni je dosta ova naša rr i za nju jedva da u zadnje vrijeme nađem vremena. Jednom sam nešto tražila pa mi izbacilo njihovu rr i malo sam pogledala. Ma sve mi mame imamo iste ili slične probleme. Mislim da se narodi razlikuju po temperamentu pa i mi Hrvatice isto tako.
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 15.6.2010 17:12:52
|
|
|
|
Bebys
|
da jako puno se razlikuju narodi...
|
|
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 15.6.2010 17:16:58
|
|
|
|
cuba
|
neki dan sam slučajno pritisla ba umisto hr i gledam sve neke fatime koji k.. mislin se u sebi, je raja al nije naša
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 15.6.2010 17:20:19
|
|
|
|
ikica84
|
ima i rr.rs sad sam bila malo i tamo!
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 3.7.2010 8:11:02
|
|
|
|
katy mama
|
prije nekih mjesec-dva kad sam se prikljucila na net otisla na rr.ba,mislim ajd u Bosni sam trenutno!bila sam vec na par kavica s njima,i ima cura stvarno super,ali na samom forumu i medju clanicama ima dosta problema! dovoljno je da se jedna clanica izdvoji sa misljenjem pa da pocne svadja,podbadanje,prepirke,i to je bas uzas!ali nije se deslilo jednom,nego svako malo... onda moderatori svako malo upozoravaju na duple teme,prebacuju postove,nema opustenosti,pa to je forum... tako da nije da se ulizivam ali stvarno ste zakon...
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 3.7.2010 8:32:11
|
|
|
|
tiny
|
istina,i ja sam bila par puta,i uvijek se neko prepucava.
|
|
RE: Znate gdje sam bila? :)) 3.7.2010 10:01:32
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa Da razlikujemo se.. slažem se
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!