MiniMama -> Romantični vikend.. gdje? (15.6.2010 15:44:00)
|
Evo javljam da mi je mužu na poslu vjerojatno pala neka letva po glavi i pošandrcao je skroz na skroz. Jučer je došao doma s terena i posjeo me za stol da moramo razgovarati. Ukratko, on si je u svojoj glavi zacrtao da bi nas dvoje sami trebali negdje otići na dva dana i za to vrijeme V ostavit kod mojih. Ionako uskoro idem u ST kod roditelja na ljeto, pa kad njemu krene godišnji da od toga uzmemo dva dana za sebe. Moji su oduševljeni jedva čekaju, čak se nude da nam oni nadoplate koji dan vise samo da odemo (kad cijelu godinu ne vide unuka pa jedva dočekaju da me mogu igrati babe i dide bez nadzora). To sam naravno odbila jer mi je ionako grop u želucu šta dijete neću vidjeti dva dana. Enivej, tražimo apartman uz more, neku zabit bez civilizacije, čim blize Splitu, to bolje, ali nije uvjet. Bilo bi idealno da ima što manje ljudi, a privatna plažica bi bila ostvarenje snova. Imate kakav prijedlog gdje bi tako nešto mogla naci? Ako netko nesto renta nek se javi na pp da se tu ne reklamiramo :)) dajte neku ideju di bi mogli pobjeći a da bude dobro.
|
|
|
|