|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   šišanje
15.6.2010 20:39:06   
inna
Jel imate problema s tim. Domi plače čim uđemo u frizerski salon...koma. Prvi put ga je vodila moja mama i kaže nikad više. Drugi put smo ga odveli mi i to u drugi, da ne skuži. Jedva kaj smo ušli počeo je urlati i bacati se. Ženska ga jedva malo šišnula, tek toliko da izgleda pristojnije. Sad smo kupili mašinicu i probali sami...urlao je kao da ga koljemo. Savjeti...pliiiiizuser posted image

Dominik - 18.2.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: šišanje
15.6.2010 20:41:43   
maja
uh, nemam ti nekih savjeta...ja sam frizerka po struci i nismo imali problema sa šišanjem, uđemo nas dvoje u kupaonicu, dam mu nešto da se igra i brijem user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 2
15.6.2010 20:44:47   
leilany
moj savjet;nemoj ga šišati.....bas mi je super kad vidim deckice sa kosicom...
ne svida mi se kad su ogoljeni do koze....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
15.6.2010 20:47:18   
pincirotvajler
eto maja prof pitanje: kad bi se bebe mogle prvi put ošišat..tj.dokad nije potrebno?
user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 4
15.6.2010 20:47:47   
Duve
ja ti nemrem pomoći jer se moj od malih nogu obožava šišati... kuma mi je frizerka pa smo često dolazili kod nje..valjda se naviknuo...

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 5
15.6.2010 20:49:34   
inna
nestao mi post...a ja se raspisala user posted image user posted image  Ukratko da ponovim...i meni ljepši kad ima dužu kosu, ali znoji se i sve ga svrbi, a i divlja dok pere kosu tak da nemam izbora

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 6
15.6.2010 21:09:50   
Gogule
inna mi smo našeg Roka šišali prvi put s 2 godine. Šta mogu kad je bio ćelavuser posted image user posted image user posted image  ali i onda nisam dala a niti frizerka s mašinicom nego škarama. I dan danas šiša se kod svoje Estere i samo kod nje mada je udaljena 150 km,user posted image . Ako treba malo mašinicom onda je znala reći da ide malo voziti autić. Inače volim dužu kosu i po zimi samo radimo forme a sad smo se na kraće ošišali samo zbog toga jer se jako znoji.
Vjerojatno ste pogriješili kod odlaska prvi put. I sad mu je to noćna mora.
Moja šogorica je pogriješila jer je 3 put išla u neki drugi frizerski i tamo se je mali prestaršio i više se ne želi šišati.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 7
15.6.2010 21:14:33   
nancy
pa pusti ga malo da "zaboravi" a kuci ga ko fol ti malo osisaj da vidi da nije nista strasno.al ako mu nije velika kosmusina ja ga i ne bi sisala.meni K zao skratit kovrđice jos.a znam da mu je vruce.a pa neka malo trpi za mamin gust i meni je vruceuser posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 8
15.6.2010 21:15:49   
ZVRK
zvrkić je prvi put ošišan sa 2 godine na kratko-do onda je bio samo na skračivanju i bez problema
jedino šta nije htio onu''plahtu''oko njega pa sam muku mućila dok bi poskidala dlake sa robe
uvijek ista teta ga siša-neda nikome drugome

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
15.6.2010 21:21:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu nancy)
  Neposredna veza do poruke: 10
15.6.2010 21:25:34   
BUMBI
Ja ti isto nemogu pomoći jer nemamo problema s tim,voli se ići šišati

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11
15.6.2010 21:30:01   
Thea
Moj Antonio se obožavao šišati tako da ne znam kako ti pomoći,a Valentina nismo šišali jer nema puno kose samo kovčice otraga pa ćemo puštati kosicu...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 12
16.6.2010 8:38:20   
nemammaste
Radila sam u frizerskom i većina djece je tako reagirala, rijetki su se htjeli šišati.S nekima se baš nije moglo izaći na kraj, doslovce su ih na silu držali.A brižni user posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 13
16.6.2010 8:59:25   
MiniMama
mi smo u prosli petak bili na "frizuri". nema V puno kose, ali stalno divlja i bas se jadnicak jako znojio pa sam otisla da mu bar s masinicom makne to s vrata. prvetri  minute je bio super, onda je teta dosla do uha i poceo je jadnicak tako plakati da mi ba bilo zao gledati. tulilo je i tulio s krokodilskim suzama, ali se nije otimao. onda mu je teta dal bobi flips pa joj je cak i pusu dao na odlasku user posted image sva skupa trajalo ako 5 minuta.

jadna zena, pozderao joj pola hrane u salonu, ostavio joj na obrazu otisak zuba i polizao joj pola pudera s face  user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 14
16.6.2010 12:02:58   
pako
mi evo hvala Bogu nemamo problema sa šišanjem. ošišala sam ga sa mašinicom još prije prvog rođendana i sad mu samo kažem da se idemo zum-zum šišati i onda kupati, pošto se obožava kupati onda je miran dok ga ne ošišam, razgovara si dečko na mobitel dok ga ja šišam user posted image  pa to oko uha je već mali problem za ošišati jer ipak tu je mjesto mobitelu,ne!user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 15
16.6.2010 12:03:56   
ninolina
IZVORNA PORUKA: leilany

moj savjet;nemoj ga šišati.....bas mi je super kad vidim deckice sa kosicom...
ne svida mi se kad su ogoljeni do koze....

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 16
16.6.2010 20:53:37   
inna
a joj, blago vama...Domi ima jako gustu kosu i raste ko luda. Ovo je već treći put da smo ga šišali, a ima 16 mjeseci. Morat ću izmišljavati razne metode, valjda će neka upaliti

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 17
17.6.2010 9:08:17   
dominik
meni je domi na prvom sisanju bio dok jos nije samostalno sjedio...jednom je plakao i to zato kaj mu se bas taj tren nije dalo...a zadnjih godinu dana ga sisam doma...a zakaj ga ne stavis u kadu i nek se igra a ti pici masinicom...naravno na baterije :)

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 18
19.6.2010 23:41:13   
inna
ma to smo probali sad izvesti u praznoj kadi i bilo je gadno...na kraju je mm ušao s njim ukadu, a ja sam nabrzinu radila sa mašinicom. Uralao je i bacao se kao da ga koljemo

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 19
20.6.2010 0:15:28   
tikica_69
Moja srednja seka je frizerka pa je ona prvih par puta sisala moje klince i to na podu, na rucniku, dok se igraju i osisala ih je uvijek bez nekih vecih problema (osim sto su nemirni) user posted image Ako imas nekoga tko ti je frizer, nek ti dodje doma...

< Poruku je uredio tikica_69 -- 20.6.2010 0:16:01 >

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 20
24.7.2010 21:04:11   
inna
riješili se muka po šišanju user posted image user posted image user posted image  S obzirom da je već dobrano zarastao (kosa mu raste ko trava) mm i ja već bili n mukama oko ponovnog šišanja i odlučili ga odvesti opet u frizerski jer bolje da tamo urla 10-15 min, ali da bude pristojno ošišan nego nama sat vremena i još popravljam tjedan dana. Uglavnom taj frizerski nije radio, a u drugom nam rekla žena za salon za klince od 0-15 godina i otišli smo tamo i mrak. Ženska šiša isključivo klince, ima fenomenalan pristup i cijeli salon je baš prilagođen njima. Domi je ušao bez pol frke, izabrao si crtić koji će gledati, ona mu pustila i ošišala ga sa škarama za 15 min bez da je on uopće reagirao. Čak nije htio ići van kad smo bili gotovi. Mm i ja smo rekli da je otkriće

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 21
24.7.2010 21:21:21   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 22
24.7.2010 21:33:57   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image

inna di se nalazi taj salon?user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 23
24.7.2010 21:36:27   
inna
U Sigetu u Novom Zagrebu, ne znam dal smijem napisati ovdje kak se zove jer je to već reklama

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 24
24.7.2010 22:17:56   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Domija!! Eto valjda ste se riješili muke za ubuduće!

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!