zaba -> RE: Žaba u Splitu (4.7.2010 10:44:50)
|
najdraže moje,dočepala sam se neta,pa da i ja kažem koju...hvala vam na dobrodošlici,Cuba nas je dočekala,izuzetno nježna,draga i mila osoba,podsjeća me beskrajno na našu Zvonki.Osobno mi je u živo skroz drukčija nego na slikama,Minimama je već poprimila ZG spiku - simpatična i otvorena,uvijek spremna na priču.Calli je Fiona br.2,mrak,takvu dušu imaju samo Bosanke - ta će ti i zadnji komad kruha dati da ne budeš gladan.Zadnja je došla definitivno miss naše Raje - Nelly.Dakle,tako lijepu mladu ženu nisam u životu vidjela,predivna.Djećica su slatka,kao i naše mame.Stvarno mogu reći da bez obzira od kuda smo,čime se u životu bavimo,koliko imamo godina,kad smo zajedno kao da smo država za sebe,jedinstvene,združene,uvijek tu jedna za drugu.Izuzetno je na čast biti dio naše Raja family - cure,hvala vam. P.S.hvala Calli i njenom mužu kaj su nas vozili na trajekt i velika pusa Kiki koja nije bila s nama ali smo ju uspjeli vidjeti,pravi mali bonbon. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|