mrvaaa -> RE: znatizeljna (16.6.2010 13:08:49)
|
IZVORNA PORUKA: inesica Sto se tice kontracepcije, zezate li se ili ne, mislim da je to jako ozbiljna tema, pa ako curi nije jasno... Draga, tablete imaju svoja pravila. Jedno od njih je i da ih moras redovito uzimati. S tim se ne zezaj! A ako planiras trudnocu, postoji i period u kojem NE SMIJES piti kontacepcijske tablete i TEK TADA poceti sa zatrudnjivanjem. Moja kumica je imala lose iskustvo, naime, dogodilo joj se da je u tom periodu "ciscenja" od tableta (ne znam kako da to nazovem[sm=smiley13.gif]) ostala trudna, i za par mjeseci je morala pobaciti-problemi sa razvojem ploda. Pretpostavljeno je zbog toga, ali nisu mogli sa sigurnoscu reci. Svakako nije za igru i nije vrijedno igrati se s takvim stvarima. Ako imas kakva pitanja, slobodno se javi, imam nekoliko godina iskustva s tabletama, sada sam sretna trudnica [sm=smiley36.gif] [/quote da negdije sam citala ako slucajno zatrudnim a pijem tablete da dijete moze imat poteskoca u razvoju ili nesto tako.. pijem ih ja redovito ali se nesjetim uvijek u isto vrijeme..jedna prijeteljica mi je rekla da nemoram bas tocno,samo bitno da je popijem..
|
|
|
|