anaxx -> RE: Crocs orginal ili kopija? (5.7.2010 10:39:46)
|
IZVORNA PORUKA: Puli .ja krokse ne bi kupila baš maloj djeci....izgledaju mi džombavo, nesavitljivo tu se varaš baš sam neki dan trabi pokazivala originalne kroksice možeš u dlanu ruke zgužvati koliko su savitljive[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ja sam za original-ako se kupuju djeci iz više razloga(savitlivije su ,guma je mekša,ne žuljaju) pričam iz iskustva kupila sam joj original za 180 kn(lanjski model) i tjedan poslije je dobila kopiju od moje kolegice s posla i kopije su ju preko čarapice nažuljale jako Pozdrav cure, ma morala sam nešto nadodati na ovu temu jer mi SVI u široj obitelji nosimo kroksice od mog tate koji ima 78 godina do mog mišića (3,5 godina) koji ih obožava i nosi ih već drugu sezonu, ali naravno original Crocs, odnosno Woz što je ista priča samo što se proizvode u Italiji, ali po američkoj licenci pa su malo jeftinije!!! Htjela sam samo naglasiti da je osnovna razlika između originala i kopije to što su kopije iz plastike, a original (i Crocs i Woz) od prirodne smole i zato su tako mekane, što kaže Puli i ne znoji se noga u njima, anatomske... i.... sve 5...
|
|
|
|