MiniMama -> RE: poklon za uspješan kraj školske godine (16.6.2010 8:24:03)
|
popis moje haharice. - koncert lady gage (to je meni narucila)- 3 karte jer zeli da vucem i njenu frendicu (sad zalim sto nema vise imaginarnih frendova za koje se nista ne placa) - novi laptop (tata) fotelja na razvlacenje za frendice koje dođu prespavati kod nje (mama) - LCD televizor s nosacem za zid. navela je i dimenzije koje zeli, ali se ne sjecam (sveki i svekar) - iPhone (baka i dida s mamine strane) vidite i sami da su ti zahtjevi ipak malo previse, ali ona ce se urlati i kmezati, strajkati jelo.. sve dok ne dobije bar pola od toga. eto kad vidite popis ove moje, lupite se nogom u dupe kako imate krasnu djecu i nagradite ih jos malo za skromnost. naravno da su to njene zelje koje ja uredno ignoriram, ali recimo sveki i svekar bi posudili novce na kamatu ako treba samo da joj udovolje. doduse, imali smo u nedjelju incident s njom i bila je jako jako bezobrazna, rasplakala je svekrvu i izvrijeđala sve nas tako da sam ja svima zabranila bilo kakve poklone i nagrade. nego je jos u debeloj kazni kad se vrati s mora. i da. njen uspjeh nije 5,0 uopce, nego ima cetvorku iz matematike, engleskog i prirode. a svaku lektiru joj je mama procitala, a svaki test i zadacu iz matematike sam ja morala letati za njom i naganjati je da vjezba. tako da uopce nije ni zasluzila nista, a kamoli nesto od navedenog.
|
|
|
|