Anoniman -> RE: Fakultet (16.6.2010 20:29:15)
|
IZVORNA PORUKA: dominik znam da cu im omoguciti studiranje u smislu da cu ih financirati da im ne pada na pamet ici raditi dok ne zavrse faks...jer to se meni desilo...otisla radit, ajme placa 4000 kn mojoj sreci nije bilo kraja...a sada heh glupaca[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] E bas tako su moji roditelji sa sestrom i sa mnom uradili, nema posla dok se ne zavrsi fax jer te novac tako mladog "povuce". Najgori mi je slucaj mog muza koji je mogao da zavrsi fax, imao je zelju (mada ocigedno ne dovoljnu), ali ne- svekrva je odlucila da ga zaposli (da bi mogao da daje u kucu [sm=smiley35.gif]) sa 18 godina u vojsci, on sav srecan jer ce imati svoju neku kunu da moze da izlazi ovo ono i evo ga sad- ok, ima super placu od koje zivimo, ali je ful nezadovoljan na poslu, problemi sa srcem od stresa i zvasta nesto ...i naravno ne moze da nadje neki drugi posao, onaj koji bi voleo jer nema zavrsen fax za to. ali bitno da mu je mamica uzimala mesecno po 1000kn, a on u toj kuci od kad se zaposlio jedva da je bio. [sm=hudicek1.gif] ista prica i sa njegovom sestrom, evo zavrsila trogodisnju za pedikera, i odmah je salje da radi, da je slucajno ne bi izdrzavala jos koju godinu dok se dete ne obrazuje i dobije mogucnost da se bavi onim sto je zanima...to mi se gadi [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif]
|
|
|
|