MiniMama -> seksi rublje? (16.6.2010 17:49:08)
|
lezimo sinoc mm i ja u krevetu totalno izmuceni novonastalom situacijom (mm jucer ostao bez posla) i onako kroz ocaj krenemo se zafrkavati cega cemo se sve morati odreci. i u tom silnom nabrajanju mm ushiceno kaze "adj bar ces prestati kupovati one smijesne krpice od rublja". ja sokirana pitam koje krpice (ionako nisam nista seksi kupila otkad sam ostala trudna, sve sta imam su ostaci iz zlatnih dana i moja reciklaza s prekrajanjem)? i sad on meni nabraja bla bla bla.. i ja ga pitam, pa dobro, sta je tebi zapravo seksi vidjeti na meni??? i krene on nabrajati i ja vec zbunjena totalno, pa ja to nemam uopce, gruntam si u glavi da me probrkao s ljubavnicom ili me pobrkao s nekom bivsom prileznicom. i natjeram ja njega da mi pokaze to moje seki rublje. kad je on krenuo kopati po ladici i izvukao prastare ofucane menaga gace koje nosim samo po doma i to kad nemam nista drugo. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image]a tek grudnjake, neke iz prahistorije koje cuvam cisto ako mi zatreba spuzva ili zica za nesto drugo. mislila sam da me zeza, ali njemu je to SUPER i bas mu je krivo sta to cesce ne nosim?! jel to moj muz poremecen ili sta?? skuzila sam da bas i ne primjecuje moje cipkaste krpice, ali da je bas takav nisam ocekivala. kakvi su vasi muzevi? jel primjecuju takve stvari?? jel im bitno uopce? sta vole?
|
|
|
|