Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 9:29:14
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: dominik kofer krcat eurima nekih milju bi bilo dovoljno he he..ja bi još nešto uz to.... dominik i ti bi znam ja...
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 9:33:24
|
|
|
|
Točkica28
|
da u trudnoći(a i inace) ne dobijem vise nikad otkaz
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 9:37:52
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 da u trudnoći(a i inace) ne dobijem vise nikad otkaz preskromna si....a mogla si odabrati bolje posao zagarantiran do penzije za 30.000 kn mjesečno....
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 9:42:04
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Točkica28 da u trudnoći(a i inace) ne dobijem vise nikad otkaz preskromna si....a mogla si odabrati bolje posao zagarantiran do penzije za 30.000 kn mjesečno.... aj bum onda preformulirala da 1 mj imam gažu za 20 000 kn
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 9:50:01
|
|
|
|
mariola
|
ja bi "par" tisućica da si preuredim stan u penthouse
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 11:02:18
|
|
|
|
curice
|
želim "potpis" Babe roge taj bi mi potpis riješio krov koji mi prokišnjava(ali ne bi ona bila baba roga da mi da taj potpis)
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 11:09:29
|
|
|
|
adryosijek
|
ja bi stalni posao u drzavnoj firmi da je dobro placen
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 11:17:58
|
|
|
|
MiniMama
|
ja bi i kreditnu karticu koju svi primaju a da mi racuni nikad ne dolaze na naplatu
|
|
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 11:22:12
|
|
|
|
leilany
|
..ja bi sport billyjevu torbu ..
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 11:22:25
|
|
|
|
pako
|
stan, dosta mi je više ovog podstanarstva
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 11:24:44
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: leilany ..ja bi sport billyjevu torbu .. kud se toga sjetila
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 11:30:41
|
|
|
|
FIONA
|
sve bi skoro lovu... ...kad razmislim i moja bi bil atakva želja...strava....nitko ne bi komad zemlje da da krampa!!!
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 11:32:01
|
|
|
|
buduća mamica
|
ja potpisujem Tihu, ja NIKADA nisam bila na moru i voljela bih otići makar i na dva dana sa svojom malom family
|
|
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 11:34:07
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: FIONA sve bi skoro lovu... ...kad razmislim i moja bi bil atakva želja...strava....nitko ne bi komad zemlje da da krampa!!! danas si bez love niko i nista..a jos gore nista ni nemozes bez nofca... pa tako ni tu zemlju nemozes obradivat ak nemas love...ja znam kaj je imat pun k zemlje,jer je imamo oduvijek...i sume i svasta..al za sve ti trebaju novci... al ja i dalje ostajem pri torbi
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 11:34:30
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica ja potpisujem Tihu, ja NIKADA nisam bila na moru i voljela bih otići makar i na dva dana sa svojom malom family nikada?..ajme, da imam veči prostor pozvala bi vas k sebi pa makar prek vikenda...mi smo se več za ovu godinu popunili do kraja a apartman je mali...želim vam da odete jednom i uživate...
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 11:40:34
|
|
|
|
MKata
|
Ja bih jedan namješten stan od 90ak kvadrata
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 11:52:22
|
|
|
|
pincirotvajler
|
puno para da obnovim imanje na selu
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 11:57:26
|
|
|
|
S84
|
IZVORNA PORUKA: pako stan, dosta mi je više ovog podstanarstva isto :-)
|
|
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 12:22:53
|
|
|
|
MiniMama
|
buduca mamice, mi smo ovu godinu pretrpani jer braco preuređuje stan, tako da su sad ko cigani u stančeku od 58 kvadrata. i još kad ja dođem sa svojom femili, kaos. ali iduce ljeto si onda kod mene. ok, nije apartman uz more. ali u centru splita smo i imas pogled na more. jest da je sa sjeverne strane brodogradiliste u pitanju, ali nije bitno. cisto je i od srca je
|
|
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 12:27:59
|
|
|
|
buduća mamica
|
split MiniMama HVALA
|
|
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 12:32:25
|
|
|
|
Bebys
|
ja bi dobar posao u hr...nekih 7000 mjesecno dosta je....(to znaci i povratak kuci)
|
|
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 12:35:07
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: tiha ja bi samo nekih 4-5 000 kuna da mozemo otic na more u braku smo 6 i pol godina a nasa djeca nisu vidjela more baš si skromna a mi sve ostale lakomice Potpisujem Ja bi isto jedan koferćić s puno loveeeeee
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 13:10:51
|
|
|
|
Ninaa
|
Buduća mamice i Tiha mi imamo mali apartman u Poratu kraj Malinske i ovo ljeto će vjerojatno dosta biti prazan, ak vam nije preskup put možete kod nas na par dana, javi mi se na pp ako želiš, naravno besplatno! A iskreno ono kaj si želim nije ostvarivo i nije materijalno. Možda da mi plaća naraste toliko da svaki mjesec imam brdo love na računu, a ni onaj kofer pun eura nije loša ideja.
< Poruku je uredio Ninaa -- 17.6.2010 13:11:07 >
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 13:21:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih da dobijem stalan posao kao stjuardesa u JAT-u...to bi mi ispunilo 3 zelje odjednom: povratak u Beograd, solidna plata, i za mene posao iz snova kojim zelim da se bavim ceo zivot
|
|
|
|
RE: Jedna materijalna želja 17.6.2010 13:24:24
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Buduća mamice i Tiha mi imamo mali apartman u Poratu kraj Malinske i ovo ljeto će vjerojatno dosta biti prazan, ak vam nije preskup put možete kod nas na par dana, javi mi se na pp ako želiš, naravno besplatno! A iskreno ono kaj si želim nije ostvarivo i nije materijalno. Možda da mi plaća naraste toliko da svaki mjesec imam brdo love na računu, a ni onaj kofer pun eura nije loša ideja. bravo draga...ja da imam apartman ponudila bi im da odu bar tjedan dana svaka...bravo za tebe
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!