Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 13:02:55
|
|
|
|
tikica_69
|
bok bumbi i cvrle
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 13:04:14
|
|
|
|
BUMBI
|
I vama pozdrav... Cvrle žao mi je zbog polovice štednjaka,možda se može popraviti?
|
|
[Obrisani korisnik] 24.6.2010 13:06:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 13:07:00
|
|
|
|
BUMBI
|
Onda i ja navijma za to Dino spava,a Anja šta radi? Kada i gdje ste se dogovarali i tko?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 13:07:28
|
|
|
|
tikica_69
|
cure gibam....vratim se kasnije
|
|
[Obrisani korisnik] 24.6.2010 13:13:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 13:19:08
|
|
|
|
BUMBI
|
Kupila sam joj knjigu "nikada ne pričaj sa nepoznatima" i sva se prestravila.Mislim,knjiga je za trogodišnjake. Nije htjela teti u pekari ništa reći ni slovo. D sad bio malo plakao,svrbi ga nos i začepio mu se(alergija) Jel uopće spava popodne? Neznma,neću ništa obečavati još,ako se dogovrite ta javi mi
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 16:22:39
|
|
|
|
danery
|
bok cure vidim cvrle štednjak napol krepucnuo...sad kad sutra stigne izvještaj "demolirala sam i drugu polovicu...namjerno" tak bi otprilike bilo kod mene a što plašiš to svoje dijete i knjigama? majko mila,ti si pravi boogieman mi evo gledamo neku komediju,mm se kesi,a ja malo tipkam pa se spremamo na tečaj u bolnicu...danas obilazak rađaona... ili ,pitanje je sad... ak mi m ne završi na boci infuzije i tanku kisika,definitivno prema tome,može kavica sutra,preksutra? ne stignem danas...sooooooooriiiiiiiiiiiiiiii
|
|
[Obrisani korisnik] 24.6.2010 16:30:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 16:30:58
|
|
|
|
leilany
|
buuuuu oooojlaaaaa..... kaj imaaaa???
|
|
[Obrisani korisnik] 24.6.2010 16:31:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 16:34:15
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ojal lei..Gdje je ono tvoje slatko dijete? Opet baka čuva? cvrleee..... spava...pricala sam sa danery na mob i vozila dijete u biciklu..a kad imam kaj vidjet...glava dole...ja mislila ona gleda kotac....a kad ono dijete spava e i da.....baka u nedjelju ide u njemacku...ajmeee majko....sve je na mojim slabasnim ledjima
|
|
[Obrisani korisnik] 24.6.2010 16:37:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 16:40:11
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak a vidi komada iz 50-ih e taman bi sad meni jedan takav badic pasao
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 16:43:26
|
|
|
|
danery
|
hahahaha,jaooooooooo lei i j u gegama do pazuha al niš nemre nadmašit cvrletovu plahtu i feredžu...sori cvrle,još me drži ta vizija...
< Poruku je uredio danery -- 24.6.2010 16:44:43 >
|
|
[Obrisani korisnik] 24.6.2010 16:43:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 16:46:07
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ja razmišljam otići malo dalje niz vrijeme. Jedan ovakav bi mi bio hit ili ovaj? Što kažeš? jaaaaaaaaaao ja bi ovakaaaaav ionak me mm zeza da sam ko bumbar....a gle bumbarskih prugicaaa....samo mi krilca fale
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 16:46:59
|
|
|
|
leilany
|
ooo cvrle...ovaj mornarski mi je do jaja
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 16:49:05
|
|
|
|
danery
|
ja prva vidjela...TO JE MOJE
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 16:49:45
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: danery ja prva vidjela...TO JE MOJE ti ne stanes u to..a i nema velikog broja za tebe
|
|
[Obrisani korisnik] 24.6.2010 16:51:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 16:53:39
|
|
|
|
danery
|
joj u biti nije meni uopće loše baš sam rekla lei da kad sam išla do grada u shopping,svi mi se kese,smijulje,oilje mi u pupu i ljubazniiiiiiiiiiiiiii kad se omacim ,mislim da ću furati loptu pod majicom još koji mjesec
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 16:54:33
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ti danery bježi-ti si super trudnica. Mi debele ćemo se dogovoriti oko podjele kupaćih.. De, zamisli da u ovome dođem na plažu A i dokoljenke su coooool da danery ti bjezi kolko te noge nose hm....cvrle mi je rekla da sam debela....o neeee....kmeeee.... smrc.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 16:54:36
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: danery ja prva vidjela...TO JE MOJE ti ne stanes u to..a i nema velikog broja za tebe taman ti rastegeš škembicom za meneeeee
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 16:55:43
|
|
|
|
leilany
|
ja jos uvijek imam tu "loptu" pa me nitko ne ferma ni 5%
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!