Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:40:00
|
|
|
|
tikica_69
|
bok gogule
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:40:38
|
|
|
|
cuba
|
Ćao Gogule Ja evo ok, R spava pa koristim situaciju Vidim da ste cili u ribi i brujetima , neka zdravo je to
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:41:06
|
|
|
|
cuba
|
Tiki, kako ti prolazi radni dan...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:42:41
|
|
|
|
leilany
|
buuuuuuuu
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:46:15
|
|
|
|
Gogule
|
pozdrav svima. e je je koristimo ovu pravu ribu a ne onu iz KONZUMA uzgojenu Ove moje je danas ubilo sunce i more.... još spavaju, a šta će noćas raditi????? čula sam da je u Zg oblačno pred kišu? jel to patka ili??
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:47:18
|
|
|
|
ninolina
|
helooou komadi...evo me na kratko kako ste...kako dječica
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:47:25
|
|
|
|
cuba
|
Ćao lei Kako K, spava?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:47:28
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: cuba Tiki, kako ti prolazi radni dan... krepavam od dosade
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:48:14
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: ninolina helooou komadi...evo me na kratko kako ste...kako dječica Ćao Ninice, baš sam jutros mislila di si? Kako si?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:51:11
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: ninolina helooou komadi...evo me na kratko kako ste...kako dječica Ćao Ninice, baš sam jutros mislila di si? Kako si? a stalno nešto i nekud gibamo...pa hodamo po groblju, djeca na bazenu...stalno nešto...čekam curku sutra se vraća s mora napokon,...već smo ludi
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:51:18
|
|
|
|
tiha
|
bok samo sam kratko u prolazu....pasala bi mi kavica na suncu bas mi je brrrrr hladnjikavo....bye svimaaaa
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:52:32
|
|
|
|
Gogule
|
haj haj... odo ja sebi skuhat moju kavicu kad tui nitko ne nudi aja ostala bez love
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:52:34
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cuba Ćao lei Kako K, spava? evo sad maloprije zaspala... kak si ti cuba? tvoj T? ninockaaaa....kak si kaj? pusek
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:53:28
|
|
|
|
tikica_69
|
ma evo kava za sve...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:54:51
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: ninolina helooou komadi...evo me na kratko kako ste...kako dječica Ćao Ninice, baš sam jutros mislila di si? Kako si? a stalno nešto i nekud gibamo...pa hodamo po groblju, djeca na bazenu...stalno nešto...čekam curku sutra se vraća s mora napokon,...već smo ludi Uau još je na moru?? Dugo je ostala onda...nek se lipo zabavila a i sad vas se zaželila!
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:55:19
|
|
|
|
danery
|
eto i mene opet... upravo smo popili kavu na dvorištu sa frendovima...meni se tako spaaaaaaavaaaaaaaaa dajte nešto za razbuđivanje
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:55:50
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cuba Ćao lei Kako K, spava? evo sad maloprije zaspala... kak si ti cuba? tvoj T? ninockaaaa....kak si kaj? pusek Ja sam ok, R je dobro, pajki
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:59:57
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cuba Ćao lei Kako K, spava? evo sad maloprije zaspala... kak si ti cuba? tvoj T? ninockaaaa....kak si kaj? pusek hej micek...poslala sam ti poruku i jučer i danas a tjedan dana si na moru... a ne falimo joj puno već vidim sutra kad dođe...i kaže teti mogu sad kod tebe
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 17:00:58
|
|
|
|
tikica_69
|
joj...kad cu ja na moreeeeeeee
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 17:03:04
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 joj...kad cu ja na moreeeeeeee a jaaaa.....mene mm nagovara da idemo sad pocetkom 7mj..on mora nekaj u ri...a meni se tak nedaaaaa
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 17:04:07
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina hej micek...poslala sam ti poruku i jučer i danas meni si poslala poruku???
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 17:04:31
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ninolina hej micek...poslala sam ti poruku i jučer i danas meni si poslala poruku??? hihi...sad vidla
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 17:06:26
|
|
|
|
tikica_69
|
joj lei, uopce mi nije tesko na jedan dan dole, samo da mi dupe vidi more i nos osjeti miris borova
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 17:07:07
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ninolina hej micek...poslala sam ti poruku i jučer i danas meni si poslala poruku??? hihi...sad vidla ha ha da, da tebiiiii joj ja bi baš na more...nekako dobila želju...a onda splasne kad se sjetim koliko stvari moram spakirati
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 17:09:25
|
|
|
|
tikica_69
|
ja sam se lani spakirala za 25 minuta....i onda smo se vracali po foto aparat, a vec smo kod tebe ninolina u Jaski bili
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!