Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 7:57:22
|
|
|
|
leilany
|
Jutroooooo curke...... Kak ste mi?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 8:00:29
|
|
|
|
danery
|
jutro ima li naspavanih? jeste papale? ja upravo grickam jabuku...kasnije bi mogla pasti kavica
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 8:01:39
|
|
|
|
curice
|
jutro lei ja sam nažderano,sad još popijem kavi i kilo sam teža kako si ti i curka
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 8:03:04
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Puli jurro curice jel ekipica gleda doru kako si nam ti,jel ima gostiju ekipa spava,mir i tišina vladaju sezona jako loša,jučer stigla samo dva apartmana al sedmi mjesec obećaje,pa valjda će i biti bolje
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 8:05:50
|
|
|
|
leilany
|
Hej...evo ja jos u krevetu....gledam si dijete...i mislim si ma na koga me podsjeca......sa tom frizurom..... I sjetila sam se.....na onu naru...znate onaj sok...ja imala tu bebu kad sam bila mala...hahahahhaha..... Danery jutrooooo.....nemrem na fejs....prek moba sam tu....hihi..pusek.....
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 8:12:28
|
|
|
|
Puli
|
evo kavice
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 8:15:48
|
|
|
|
leilany
|
ooo kavica....al prvo doza cornflakesa...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 8:17:48
|
|
|
|
danery
|
ajme bejb,otkud ti sad nara na pamet pala... eto sad si ja pjevušim ČUVAJTE DOOOOBRU NAVIKU STARU,PIJTE...PIJTE NARU i sad će me to cijeli dan proganjati....fala lipa,dakle curice,kava poboljšava probavu-ići će kila dolje,a ne gore gle kakvu je fiiiiiiiiinu puli skuhala
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 8:22:32
|
|
|
|
leilany
|
hahahha..pa kad me podsjeca na nju....hihihi.... e da da..kavica ne deblja,ak se pije kak ja pijem...black bez secera..turkis ofc... odo sad...dijete mi nervoza -ah na mamu
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 8:22:53
|
|
|
|
curice
|
hvala za kavicu Puli i pozdravljam vas,idem na misu
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 8:24:18
|
|
|
|
danery
|
eto svi odoše....baj baj cure,uživajte na misi i u smirivanju vampirčića
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 8:48:25
|
|
|
|
cuba
|
Jutro cure vidim da je već poslužena al kave nikad dosta
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 8:49:42
|
|
|
|
danery
|
jutro cuba baš dobro kažeš....idem si smutiti jednu for real,ove mi ne pomažu baš...jedino klafram uz njih kako je u splitu?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 8:52:02
|
|
|
|
cuba
|
jutro danery U St sivo, oblačno, padne koja kap kiše , taman da te drži u kući... R mi spava a ja došla na kavicu. Kako si ti, drobić mali tj sad već veliki?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 8:56:11
|
|
|
|
danery
|
heheheh,drobić,vidi se iz aviona sad se više ne mogu izvlačit na "MAJKE MI SAM"... kod nas nema sunca,malo je hladnije,al ne pada kiša...još....lako moguće kasnije... baš je dan za spavanje
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 9:00:23
|
|
|
|
cuba
|
Uživaj u drobiću, znaš kako to brzo prođe, meni baš fali.. Mi popodne planiramo druženje u St, al ako bude kiše čini mi se ništa od toga
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 9:01:28
|
|
|
|
danery
|
e baš sam si jučer pomislila kako još 2 mj meni po volji da radim što i kad hoću,a onda...stiže pojačanje bit će veselo
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 9:07:56
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: danery e baš sam si jučer pomislila kako još 2 mj meni po volji da radim što i kad hoću,a onda...stiže pojačanje bit će veselo a onda kako curka kaže
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 9:10:41
|
|
|
|
danery
|
joj baš tako ustvari,prvo će biti kako curka kmekne jedva čekam sa sveki narastu od malo kmekanja....jadna nije navkla na "drečanje u kući" baš sam zloća...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 9:14:47
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro cure
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 9:17:21
|
|
|
|
cuba
|
Jutro Bumbi! Kako ste ti i D?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 9:21:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Dobro smo,D izašao malo u dvorišta,a ja pijem kavicu,pa ćemo malo do grada ili negdje u šetnju jer sveki kuha pa nemoram ja...Kako vi?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 9:25:30
|
|
|
|
cuba
|
Evo danas bolje, čim je noć ajmo reć prespavao. Baš ga muče zubići Sad spava ima ura a ja guštam u kavici, usput manikiram noktiće
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 9:26:37
|
|
|
|
danery
|
jutro bumbi vidim šetnja u planu taman je vrijeme za mali lajs....samo da ne pada kiša... nema kod vas komaraca u dvorištu? nas su jučer izujedali ajme...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 9:30:49
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj ima i to puno...Evo D mi preuzima komp da sluša tamburaše pa moram ići
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!