Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 12:38:23
|
|
|
|
BUMBI
|
Idem ručati,pa se vratim
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 12:51:09
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo vratila se... kejt vidjela sam slikice,super su
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 13:19:07
|
|
|
|
BUMBI
|
Moje dijete se probudilo,spavao 45 min danas će nam biti veselo
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 13:23:43
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: danery nego meni sad onak nekako palo na pamet...pa ona je maltene svaki dan u dm-u?? što li stalno kupuje?? Danery previše se družiš sa svojim babama sada i ti zabijaš nos svuda Evo spiska: wc papir,sokić djetetu 2 kom,bezglutenske perece 1 kom, bezglutenske piškote 1 kom, u pekari: 4 kukuruzne kiflice i 3 bavarske kiflice Eh,da ne zaboravim..Neproijavljeno smo svratili i do ljekarne..(jel treba i tu prijavak?) hahahhaahaa....pa cvrle,eto vidiš....nisam se ni sjetila na te bezglutenske proizvode...inače dm povezujem s kemikalijama i šminkom,pa sam se zato zamislila a ljekarnu si prijavila da ideš znaš kako se kaže-s kim si,takav si prešlo s baba na mene u ovih 12 godina,ali ne u tolikoj mjeri ipak...
|
|
[Obrisani korisnik] 28.6.2010 13:46:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 13:47:37
|
|
|
|
danery
|
dobab i tetka,šta ima
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:31:27
|
|
|
|
danery
|
no eto viš...namami me kavom i onda zdimi....a tako sam lijepo dobabilaaaaaa
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:34:06
|
|
|
|
osobno
|
Evo i mene...leteća --ka Lois Lane... Dica pozaspala a ja NAPOKON dovodim kuću u red...šta je stan manji-to ga je teže učinit urednim...kad se sve vidi.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:35:59
|
|
|
|
danery
|
hm...meni je baš obrnuto hrču dečki znači....meni se hladi kolač u frizu,sve me zanima u kakvom je stanju
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:36:01
|
|
|
|
ejmama
|
Hej,Dane je kolač gotov? Pozdrav cvrletu koji još nije pročitao pp? Ja sam jako nervozna, pa baljezgam gluposti.
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:37:17
|
|
|
|
danery
|
jejee...gotov,ali ne i ohlađen sad kad ga sveki utamani onakvog temperiranog u ponoć što si ti nervozna?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:40:00
|
|
|
|
ejmama
|
Ja sam kao na dijeti, danas me šef zvao i nudi mi neko radno mjesto i sad ja kalkuliram, znaš ono ko Nik Praskaton, vjerovatno bi trebala početi 11.07.Milion pitanja. Koji kolač si pravila, pozdrav i tebi Osobno.
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:40:56
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: danery jejee...gotov,ali ne i ohlađen sad kad ga sveki utamani onakvog temperiranog u ponoć što si ti nervozna? I opet ne zoveš na kolače. Ti ka da si Bračanka...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:41:03
|
|
|
|
Wukovarka
|
Hello, hello Kak ste žemske?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 28.6.2010 14:41:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:41:55
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Ja sam kao na dijeti, danas me šef zvao i nudi mi neko radno mjesto i sad ja kalkuliram, znaš ono ko Nik Praskaton, vjerovatno bi trebala početi 11.07.Milion pitanja. Koji kolač si pravila, pozdrav i tebi Osobno. Onda vjerojatno KOMBINIRAŠ...
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:41:59
|
|
|
|
jagodica
|
dobar dan dame nećete virovati šta sam doživila išla sam jučer do mojih roditelja kad kod njih susjeda koja je stigla iz njemačke i kaže ti ona meni da je čula da sam rodila /kao nime vidila trudnu prošlo lito/ i to ponovo curicu .ja joj pokažem malu a ona meni lipo odgovori kao nema veze treće će biti sin. ja puknem i rećem joj da ona nije zato rodila jer se bojala da će imat kćer /udovica nema dice/ona uvriđena jer sam joj to rekla pokupi se doma a moji namene da sam bezobrazna kako sam joj to mogla reći šta nezna da je sam,i stara lipo sam im rekla da je mogla držat jezik za zubima i da nije toliko stara /65g/ i da nađe nekoga a mene i mju dicu da pusti na miru skupin se i oden doma
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:42:07
|
|
|
|
danery
|
teine šnite...ono što je tikica stavila recept jao Nik Praskaton....to je bio omiljeni crtić jednog našeg prijatelja...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:42:44
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Hello, hello Kak ste žemske? Ej dupla mamice...Kako malecka? Jeste se privikli malo na situaciju ?
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:43:59
|
|
|
|
osobno
|
O jagodice moja...bome si je lipo otpravila, i to pošteno. samo ti tvoji su ispali .
< Poruku je uredio osobno -- 28.6.2010 14:44:39 >
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 28.6.2010 14:44:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:45:47
|
|
|
|
leilany
|
uuf sad bi mi jedna pasala.... di ste cureee??
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:46:25
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: ejmama Ja sam kao na dijeti, danas me šef zvao i nudi mi neko radno mjesto i sad ja kalkuliram, znaš ono ko Nik Praskaton, vjerovatno bi trebala početi 11.07.Milion pitanja. Koji kolač si pravila, pozdrav i tebi Osobno. Onda vjerojatno KOMBINIRAŠ... Na to sam mislila, vidiš da sam pukla Cvrle ja nisam dobila pp, a možda ga nisam tebi ni poslala, idem provjeriti
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:46:49
|
|
|
|
danery
|
ahhahahahahha....joj,ja s Bračem veze nemam... jedino brač nekad ruke uhvatim...možda od toga? pa jel se treba posebno zvati? to se dođe i kaže eto mene na kolače
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:47:34
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: leilany uuf sad bi mi jedna pasala.... di ste cureee?? A bi li ti pasala?Pa šta ne kažeš, idem odma kuvat.
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!