Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 11:50:21
|
|
|
|
danery
|
call što se događa? gukni golube
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 11:50:27
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cure moje, kako ste? Call draga,šta te muči?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 11:53:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
Sada kada sam mazila Kiku po kosi napipala sam nekih pet centimetara iza lijevog uha kvrzicu, i to nije ni malena nego velicine povecog graska, preznojila sam se cijela. Uopste ne zelim ni misliti sta bi moglo biti, samo znam da mi se place
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 11:57:40
|
|
|
|
danery
|
call a da to nisu one žlijede što su cure nedavno pisale? ne mora ništa biti strašno... kako je kike reagirala na dodir te kvržice,boli ju šta? žali li se? je li tvrda na dodir ta kvržica? najbolje nazovi dr sutra pa objasni o čemu se radi,ali se probaj sad smiriti... da je sve ok...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 12:02:07
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma odmah sam sve proguglala i kao obicno te limfni cvorici iskoce usred nekog upalnog procesa a kike nije bila bolesna i ne pamtim, a nije ni na tim podrucjima gdje obicno iskoce ti cvorici nego je skoro pa na sredini donjeg dijela glave I bas je tvrda na dodir, odmah sam potrazila i sa druge strane ali nema nista, a Kike nije nikako reagovala, nego se samo umazila sto ju ceskam. mamino zlato malo
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 12:16:59
|
|
|
|
danery
|
hmmm...e ne znam da li pomaže,ali tako i ja od malena imam kvržicu baš isto malo niže iza uha... tvrdo je,ništa me ne boli i nije nikad bilo problema koliko ja znam... ali pitaj najbolje dr,pa ćeš znati...nemoj se plašiti kojekakvim prognozama prije reda...najvjerojatnije nije ništa...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 12:20:14
|
|
|
|
CallamityJane
|
a hvala dane, da znas da sam se ne malo ustrasila, evo sve sto je bilo na netu sam vec procitala i nigdje nema nikakve zloslutne prognoze, sve je bezazleno odoh sada uspavati godzilu maminu
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 20.6.2010 12:21:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 13:15:44
|
|
|
|
cuba
|
Nigdje nikoga... svi na suncu umjesto u hladu
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 14:42:10
|
|
|
|
novamama
|
curke bok! evo sam da se javim, na otoku sam...nije neki ljetni ugođaj, cijelo jutro je padala kiša, grmilo i sijevalo sve u 16 ali lijepo je...nema buke, smoga, gužve, auta...ma divota... od ovog zraka mi djeca spavaju po cijeli dan, evo R se tek sad malo razbudila olivera ni ne vidim, sa svima ide okolo na brodu sam ostavile dvije torbe, onda znate koliko sam ih imala pozz svima od novemame
< Poruku je uredio novamama -- 20.6.2010 14:43:02 >
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 18:06:33
|
|
|
|
curice
|
ima koga
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 21:26:43
|
|
|
|
leilany
|
ima koga? i ja se pitam
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 21:28:04
|
|
|
|
cuba
|
Šta su svi na godišnjem Večer curke
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 21:28:42
|
|
|
|
leilany
|
cerve cubaaaa
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 21:32:00
|
|
|
|
ninolina
|
ej evo mene...sad sam bolje volje čula sam se s curkom svojom, uživa žemska i uopče joj ne falimo
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 21:32:34
|
|
|
|
cuba
|
đes ba lei?? Kak si kaj?? Kako djetica napreduje? Kako K? Jesan puna pitanja
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 21:35:12
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ej evo mene...sad sam bolje volje čula sam se s curkom svojom, uživa žemska i uopče joj ne falimo e bas mi je drago zbog malecke kak si ti ninocka?? cuba.,..dijeta ima silaznu putanju inace sam ok...dijete spava.... i tak...a tak i tak su 2 taka kako si ti cuba,tvoj malisa??
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 21:35:15
|
|
|
|
tikica_69
|
cuba, pa ti si pravi poliglot
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 21:37:10
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 cuba, pa ti si pravi poliglot evo ja ok...danas me bolio trbuh ali nedam se...a mislim znam i od čega ali dobro sam ...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 21:39:36
|
|
|
|
tikica_69
|
Sad su me opet poterale sa teme o kilama i sad si idem pojest nesto da se utjesim I da, nisam dobila 2 vec 3 kile....poludila bum. Taman pred godisnji
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 21:39:53
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 cuba, pa ti si pravi poliglot Večer ostalim curama Lei dobro sam, R spava, čekam da mm nazove.. A di je zapelo sa djetom?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 21:42:56
|
|
|
|
Wukovarka
|
Večer.-..može jedna večernja kavica....dok još nisam ošla
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 21:43:45
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Večer.-..može jedna večernja kavica....dok još nisam ošla ma kakva kavica evo jedan kratki
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 21:51:35
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cuba A di je zapelo sa djetom? a neznam di je zapelo....u sumarku salim se.... ma sve si nekaj gruntam ;to mi je ta moja nesretna coca cola....
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 20.6.2010 22:08:29
|
|
|
|
Ninaa
|
Bok curke kak ste? kaj ima?
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!