MiniMama -> RE: C.B " Kavica u hladu" (30.6.2010 8:37:56)
|
Ne pomaže ni mrkva,banana,oksidirana jabuka,biorela babyuser posted image Kakvu vodu mu daješ? IZVORNA PORUKA: cvrčak dajem mu prokuhanu vodu iz pipe. inace ju ne prokuhavam, ali sad zbog proljeva pazim. ajem mu mrkvicu, bananicu, jabuku, biorela baby, ORS 200, mlijeko bez laktoze, kuhanu rizu sa sluzi, stapice, coca colu.. ali naravno da je sve kratkog daha kad baka jede tresnje, zvjer ju umilno gleda pa mu baka da tresnjicu. samo jednu ali ipak tresnju. onda dide jede marelice pa zvjer opet umilno gleda i opet ista prica, samo malo sam mu dao. vrištim histeriziram, zabranjujem, ali oni su brate mili imuni na sve osim umilnog pogleda svog unuka. i onda da ga dam baki na cuvanje? evo grom ce me sad lupit, ali fali mi moja sveki. toliko sam luda sa svojim nedokazanim starcima da se razmisljam da sjedem na avion i pravac zagreb. ne mogu ja ovako jos dugo. do rujna ce mi kosa poispadati od muke. sad se mislim da smugnem nekih 5-6 dana na ciovo kod obiteljske prijateljice. samo moram razgovarati s njom da ne bi slucajno pozvala i moje [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] e da cvrle, znamd a ides na more, ali di ides??
|
|
|
|