Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:37:25
|
|
|
|
BUMBI
|
ha covijece ova moja je vec budna...zaspala prije tocno 20min... poluuuudit cuuuuuuu...aaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image A joj,draga užas....mrzim to
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:39:20
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany ha covijece ova moja je vec budna...zaspala prije tocno 20min... poluuuudit cuuuuuuu...aaaaaaaaaaaaaaaaa a jos ni srk kave nisam napravila a zeza ona tebe dobro... bok cuba kako ste bumbi kako već platili a nisu ni krenuli ...mi bili na roditeljskom a 6.7 idemo s Theom na upoznavanje....jedva čekamo
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:39:55
|
|
|
|
ELENA35
|
Bokić drage moje,evo ja opet trčeća,između pune kuće djece .Trenutno ništa ne stignem pogledati,došla sam vas pitati dali bi nam dali glasić,u natjecanju za najlijepšu bebu tjedna? http://www.facebook.com/pages/Najljepsa-beba-tjedni-izbor/107964832575183#!/pages/Najljepsa-beba-tjedni-izbor/107964832575183?v=wall Nećete ih promašiti,moje blizančeke ,stavila sam ih u ogradicu (vrtić),i ljube se i maze,to su radili cijeli taj dan .Hvala unaprijed i ne sumnjam da ćemo uz vas doći do pobjede .
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:41:37
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma ne pitaj,poludila sam..morali smo platiti do 30.6 inače će smatrati da smo odustali ..ali nije to bitno,nego da onda u 9 mjesecu moramo ponovo platiti ,jer im je ovo kao neka "sigurnost" i to će ostati ako slučajno koji put ne platimo ili kad se bude ispisivao nećemo platiti zadnji mjesec...užasssss Ovdje nema nikakvog upoznavabja i prilagođavanja
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:41:45
|
|
|
|
ninolina
|
hej elena cmokić...idem odma glasati...ajde razmisli o kavici da se vidimo koji dan...ljubi ekipu
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:45:34
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Ma ne pitaj,poludila sam..morali smo platiti do 30.6 inače će smatrati da smo odustali ..ali nije to bitno,nego da onda u 9 mjesecu moramo ponovo platiti ,jer im je ovo kao neka "sigurnost" i to će ostati ako slučajno koji put ne platimo ili kad se bude ispisivao nećemo platiti zadnji mjesec...užasssss Ovdje nema nikakvog upoznavabja i prilagođavanja [/quote] ma daj...kako vi onda dijete vodite...dovedete i ostavite...kod nas sad idu na razgovor sa psihologom 45 min i onda se grupice formiraju...ili u koju postoječu grupu će doći...a kad krene tjedan dana smo na prilagođavanju...prvi dan s njim sat vremena, drugi je sam, treći ovisi kako je prihvatio ako je ok onda do ručka dva dana i zadnji dan na spavanju...i onda kreće
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:46:36
|
|
|
|
BUMBI
|
I ovaj moj se vrti već Upravo tako,dovedeš i ostaviš
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:51:07
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: ninolina bok cuba kako ste Evo dobro, R zaspao pa da malo škicnem šta ima nova na raji od sinoć Kako tvoji klinci, drobić
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:51:24
|
|
|
|
BUMBI
|
Idem ja leći pokraj ovog mog jarca,da odspava to duže je moguće
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:52:35
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: ninolina bok cuba kako ste Evo dobro, R zaspao pa da malo škicnem šta ima nova na raji od sinoć Kako tvoji klinci, drobić čitam tamo kaj je i tvoj muž u africi...ma strašno...ja svog nebi pustila više...klinci inače ok, gnjave a bušica raste...sutra idemo na kontrolu....
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:53:03
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI I ovaj moj se vrti već Upravo tako,dovedeš i ostaviš ne mogu vjerovati...koji šok za dijete
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:53:04
|
|
|
|
curice
|
bok,ima koga
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:53:25
|
|
|
|
ninolina
|
ej curice jesi u ležečem položaju.....kako je danas
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:55:54
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: ninolina čitam tamo kaj je i tvoj muž u africi...ma strašno...ja svog nebi pustila više...klinci inače ok, gnjave a bušica raste...sutra idemo na kontrolu.... Ma da je, inače je njemu super al evo sad ih nešto zezaju za te putovnice, čisto da se malo iživciram sad kad se treba vratiti kući
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:57:31
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: ninolina čitam tamo kaj je i tvoj muž u africi...ma strašno...ja svog nebi pustila više...klinci inače ok, gnjave a bušica raste...sutra idemo na kontrolu.... Ma da je, inače je njemu super al evo sad ih nešto zezaju za te putovnice, čisto da se malo iživciram sad kad se treba vratiti kući Jadne moje. Moj je trebao u Alžir, ali su dali nekome drugome da ide. Hvala Bogu!
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:57:45
|
|
|
|
curice
|
ah da,ležim sa hladnim oblozima modro i natečeno još uvijek,al ne boli,a ne oslanjam se na nju nego idem četveronoške(pa su mi i koljena pomodrila ) ili skakućem na lijevoj nozi(nije lako skakutati-svih 71 kg me strese sa svakim skokom)
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 12:58:00
|
|
|
|
ninolina
|
ma meni je to strašno....ode na posao i onda tako...glava u torbi...neznam moj više nebi mora ni broda vidio
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 13:01:28
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: curice ah da,ležim sa hladnim oblozima modro i natečeno još uvijek,al ne boli,a ne oslanjam se na nju nego idem četveronoške(pa su mi i koljena pomodrila ) ili skakućem na lijevoj nozi(nije lako skakutati-svih 71 kg me strese sa svakim skokom) a jesi me nasmijala....ma glavno da ne boli
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 13:11:01
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: curice ah da,ležim sa hladnim oblozima modro i natečeno još uvijek,al ne boli,a ne oslanjam se na nju nego idem četveronoške(pa su mi i koljena pomodrila ) ili skakućem na lijevoj nozi(nije lako skakutati-svih 71 kg me strese sa svakim skokom) a jesi me nasmijala....ma glavno da ne boli možda i izgubim koji gram skačući
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 13:12:36
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: curice ah da,ležim sa hladnim oblozima modro i natečeno još uvijek,al ne boli,a ne oslanjam se na nju nego idem četveronoške(pa su mi i koljena pomodrila ) ili skakućem na lijevoj nozi(nije lako skakutati-svih 71 kg me strese sa svakim skokom) a jesi me nasmijala....ma glavno da ne boli možda i izgubim koji gram skačući
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 13:18:26
|
|
|
|
curice
|
ninolina gdje su tvoji anđelčići
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 13:19:20
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: curice ninolina gdje su tvoji anđelčići evo upravo ih nahranila i trčkaraju oko mene a tvoje
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 13:34:15
|
|
|
|
curice
|
najmlađa pred tv-om,a starije dvije otišle kod rodice praviti nekakve cvijetiće na noktima
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 13:34:51
|
|
|
|
ninolina
|
o pa tebi je super...moji svi oko mene ...već mi ih je dosta nekada...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 30.6.2010 13:44:14
|
|
|
|
curice
|
taman ih je bio uhvatio bijes,tako da je super znala kad ih zovnuti koliko god mi ide na živce škola,ponekad mi i fali(dok su u školi vlada mir) jeste vi kupili sve za školu??
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!