Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 9:16:07
|
|
|
|
tikica_69
|
i ja gibam pa navrnem kasnije....
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 9:20:36
|
|
|
|
curice
|
ja upravo stigla-ima koga
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 9:22:32
|
|
|
|
tiny
|
stanje je crveno,ali inace sam ok
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2010 9:56:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 10:00:19
|
|
|
|
danery
|
ima,al na kratko... špinat,ha? jao znam kak ti je.....mi smo imali punu bašču,nas je 7,i još nismo uspjeli sve poješti,a zalihe u škrinji su nenormalne....
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2010 10:03:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 10:06:30
|
|
|
|
danery
|
ma imam dogovor sa frendicom.... idemo se malo podružiti,kako mi je dan počeo,sve me strah da mi nebo ne padne na glavu jesi ti smislila što ćeš sa dopunskim? mene ubija to što mi danas ističe...znam da imam pravo kao bespla na preglede,ali što kad rodim? opet uplaćivanje,jer od 18.6.nema više kategorije besplatno za nezaposlene....baš mi rekao kolega koji tamo radi...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 10:07:16
|
|
|
|
Puli
|
njama njama sladač tnx cvrle pusa a. i svima na RR velika pusa gibamo u park ručak je dokov kako veli c.
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 11:21:49
|
|
|
|
tikica_69
|
ode ja zavrsiti rucak prije nego sve izgori
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 11:28:10
|
|
|
|
curice
|
evo mene nazad razočarana jer mi je mob. mjesec dana star totalno zablesio
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 11:29:46
|
|
|
|
tikica_69
|
zar i tebi danas nije mobitela dan
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 11:30:09
|
|
|
|
CallamityJane
|
haj curke evo mi se spremamo na plazu, tj. vec sat vremena se natjeravam da se od raje odvojim ali mi ne uspijeva hajde me otjerajte
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 11:40:33
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 zar i tebi danas nije mobitela dan još nekome ajde odmah mi je malo lakše pod garancijom je,pa će valjda oni znati nšta mu je
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 11:42:43
|
|
|
|
tikica_69
|
je, mamici ....i temu je posebnu otvorila sirota
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 11:42:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
nama je isto juce riknuo jedan, tj. ne da se upaliti iskreno se nadam da je samo mu baterija otisla jer smo sentimentalno vezani za njega i ja mm mislim da je mobacima bolje da se ovih dana kriju negdje
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 11:43:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Pozdrav cure, malo sam leteća danas. Pečem neku pitu, tj. savijaču s jabukama, mali spava, peglam usput, zove naručit sveki na neki pregled i nitko se ne javlja veeeeć saaaat vreeeemeeeena. Luda sam malo danas, ali kaj se more!
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 11:45:00
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 je, mamici ....i temu je posebnu otvorila sirota upravo sam vidjela,al mi nije jasno zašto garancija to ne pokriva
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 11:48:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
vidim da me se sustavno ignorise diljem raje odo' na plazu da suncam guzu
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 11:50:57
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vidim da me se sustavno ignorise diljem raje odo' na plazu da suncam guzu meni cijelo vrijeme ispod tvoga nicka piše da si odsutna
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 11:51:57
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe nama je isto juce riknuo jedan, tj. ne da se upaliti iskreno se nadam da je samo mu baterija otisla jer smo sentimentalno vezani za njega i ja mm mislim da je mobacima bolje da se ovih dana kriju negdje kike je u akciji bila... nego, šta ja to čujem, da mi nevistu drugima nudiš???? cccccc...čekaj samo da to svom prvorođenom kažem, ima da te ispali iz topa...
< Poruku je uredio osobno -- 1.7.2010 11:52:28 >
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 11:53:53
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: callanhoe vidim da me se sustavno ignorise diljem raje odo' na plazu da suncam guzu meni cijelo vrijeme ispod tvoga nicka piše da si odsutna i meni...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 11:54:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: callanhoe vidim da me se sustavno ignorise diljem raje odo' na plazu da suncam guzu meni cijelo vrijeme ispod tvoga nicka piše da si odsutna ma kako to? osobno ne nudim ja nikoga, ja samo kazem da poredaju decke pa da cura bira nego jesi danas kuci, da dodjemo kod tebe na plazu? taman se mislimo gdje cemo?
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 11:56:43
|
|
|
|
osobno
|
Da jesam li kući!!!!!! A nego di sam majke ti mile po ovom zvizdanu... kad bi se vrnuli? Oću spremit štagod za prigrist? Zasad imam samo sir/tikvice/ kumpir specijalitet...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:06:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
necemo nista gristi sem mozda kike luku da koji put gricne a ne znam oko koliko cemo, kike bi trebala odspavati pa bi onda. Poslati cu ti poruku kada krenemo ok?
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:09:21
|
|
|
|
tikica_69
|
cure, idem malo odmoriti...rucak sam napravila, djete upisala, kasnije idem zubaru a iz nocne sam.... pisemo se kasnije, pusa svima!
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!