Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 8:55:29
|
|
|
|
ZVRK
|
zvrko se probudio ali neće se obući za ići u market
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 8:57:08
|
|
|
|
danery
|
veselo ti je bar....
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 9:00:06
|
|
|
|
ZVRK
|
da a treba mi šunka i sir za marenduuuuuuuuuuuu danas odlučiula da neču kuhati jer je jedan samo doma a izgleda da ču morati paštu sa šalšom ili tako nešto dasm. ide sada možda ga i uspijem nagovoriti pusa do kasnije
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 10:24:22
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cure moje,kako ste mi?
|
|
[Obrisani korisnik] 21.6.2010 10:43:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:19:09
|
|
|
|
cuba
|
Helloooooouuu je tu
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:22:07
|
|
|
|
danery
|
book cuba ajd super,ne moram sama piti dok čekam mm... kako je u splitu? evo kod nas se izlili hektolitri kiše u 5 min,dvorište nam pliva,deda otčepljuje šaht...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:22:15
|
|
|
|
mariola
|
Ej draga,evo mene. Kako ste mi? Je provirio zubić ili ga još uvik napipavaš
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:24:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Hej cure evo i mene na jednoj popodnevnoj kafici Kod nas je vreme katastrofa, kisa padala celo jutro, sad je ispod 20 stepeni. Mariola, kako je Toni danas?
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:25:43
|
|
|
|
cuba
|
Ćao danery i mariola U St je napokon provirilo sunce, od sinoć kiša pada, nismo iz kuće izašli... valjda ćemo moć poslije. R spava, zubić je tu, vani je sad mi je smišno kad me "ugrize" za prst Vidim da ti je T ozdravio
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:26:11
|
|
|
|
Zvonki
|
Cure, dan je takkoooo depresivan.....Evo malo
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:27:32
|
|
|
|
Zvonki
|
Evo još malo. Ja čekam kraj radnog vremena Nikako da dođe
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:28:14
|
|
|
|
cuba
|
Mmmm Zvonki jel to Banana Split e da nisam na dijeti
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:30:03
|
|
|
|
Anoniman
|
cuba ovo je virtuelni sladoled, njega mozes u neogranicenim kolicinama
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:31:06
|
|
|
|
mariola
|
T je ozdravio, baš sam maloprije napisala. Ali je razbolio moj mobitel Završio je u njegovim ustima i evo ga šteka sve u 16 , touch ne reagira,tipkovnica isto,gasi se,svako malo se pali svjetlo Mogla bi mama kupit novi Kod na s je isto neko bezvezno vrijeme ali me vaga oraspoložila, valjda je crkla pa je pokazala da imam 49 kila
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:31:16
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: cuba Mmmm Zvonki jel to Banana Split Ne, to je Banana Zagreb
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:32:18
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: cuba Mmmm Zvonki jel to Banana Split e da nisam na dijeti i ja sam na dijeti ali sam se ovaj put zainatila. neće me ni virtualni sladoled zeznit
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:32:49
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: cuba Mmmm Zvonki jel to Banana Split Ne, to je Banana Zagreb
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:33:53
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: cuba Mmmm Zvonki jel to Banana Split e da nisam na dijeti i ja sam na dijeti ali sam se ovaj put zainatila. neće me ni virtualni sladoled zeznit tako treba darling, ni ja ne odustajem a vidiš kako nas ove rajke mame sa raznim kupovima ccc
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:34:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mariola T je ozdravio, baš sam maloprije napisala. Ali je razbolio moj mobitel Završio je u njegovim ustima i evo ga šteka sve u 16 , touch ne reagira,tipkovnica isto,gasi se,svako malo se pali svjetlo Mogla bi mama kupit novi Kod na s je isto neko bezvezno vrijeme ali me vaga oraspoložila, valjda je crkla pa je pokazala da imam 49 kila Evo videla sam pre minut, ali vec sam ovde postavila pitanje kako je super, drago mi je! A tebi vidim sve nesto lose sto bi mogla da dobijes drugi telefon, nemoj tako glasno da se bunis A vidi ti nje mrsavice, 49 kg, anoreksija u najavi
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:34:27
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: mariola Kod na s je isto neko bezvezno vrijeme ali me vaga oraspoložila, valjda je crkla pa je pokazala da imam 49 kila Ja sam se jučer vagala na susjedinoj i pokazala je da imam 200 g manje no bično. Bila sam tako happy A onda mi je njen muž otkrio tajnu...On ju je namjestio da pokazuje 3 kg manje da mu žena bude sretna Pa, vrijeme je da odem do one teme "Baš sam...prasica"
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:34:46
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: mariola valjda je crkla pa je pokazala da imam 49 kila daj pošalji je i meni u st da me oraspoloži
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:35:41
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: cuba Mmmm Zvonki jel to Banana Split e da nisam na dijeti i ja sam na dijeti ali sam se ovaj put zainatila. neće me ni virtualni sladoled zeznit Tako treba marriola. Previše je 49 kg na tvoju visinu
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:36:53
|
|
|
|
Zvonki
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 21.6.2010 15:38:42
|
|
|
|
MiniMama
|
vidim da ovo vrijeme utjece na kucanske aparate. i moja vaga cicikrepnila. pokazuje da imam 14 kg. ali sam unatoc nedostatku vage (koja nije mogla krepat fino da bar umisljam neku finu kilazu nego je morala tako preocito lagati) jako dobe volje. stan mi je krcat koferima, vrecicama i hrpicama vesa koje jos moram popakirati! zbogom zagrebe, rodna grudo evo me!
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!