Anoniman -> RE: C.B " Kavica u hladu" (5.7.2010 0:30:38)
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa hej samo na kratko pa idem spavati sutra idem na zadnji ispit a niš nisam učila. bili smo u petak kumovi na krštenju i drage moje u šoku sam. kod nas su grozni običaji, oni su puni love i fakat smo se istrošili, kupila sam koliko sam mogla ali je od srca i sve sam dala zapakirati i da nisam dobila ni jedno obično hvala. prestrašno, ne mogu vjerovati koliko su ljudi opterećeni sobom i novcima. danas mi je u kući isto bila promenada, šogorica,pa kuma jedna pa druga s klincima sve su razbrljali jel se moja curka i njezin drugi sin nikak ne slažu. katarina je kod mojih jel jako loše spava i sutra rano moram ići za zagreb pa da je ne mučim i budim bezveze. ajme nina to je strasno, takvo ponasanje. mislim ostala sam bez teksta [sm=hudicek1.gif] pa jel su te zvali da budes kuma jel im znacis i vole te, ili da im budes glavni sponzor? [sm=hudicek1.gif] bas sam se iznervirala sada... nego, draga, tebi srecno sutra, i OBAVEZNO javi sta si uradila, jedva cekam da vidim pozitivne vesti (verujem da prolazis!! ).Sreccccnoooooo [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
|
|
|
|