|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ja sam...
23.6.2010 16:36:30   
osobno

IZVORNA PORUKA: danery

meni tvoj avatar ide više uz OOPS! I DID IT AGAIN...
ili po hrvatski...SKUŽAJTE....POBIGA MI JE!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
pa bome i je ...od ove silne juhe samo prdim....user posted image
ma kako si samo pogodila? nije valjda da do tu smrdi?
Jel se ja to čujem?user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 51
23.6.2010 16:39:26   
danery
je,čuje se bućkanje....kao nargila user posted image user posted image user posted image

a miris ishlapio...na sreću,ak veliš da je tako opasno user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 52
23.6.2010 16:42:00   
osobno

IZVORNA PORUKA: danery

je,čuje se bućkanje....kao nargila user posted image user posted image user posted image

a miris ishlapio...na sreću,ak veliš da je tako opasno user posted image user posted image user posted image user posted image

izlapi dook do tebe dođe...nama ovdi zguli dlake u nosu...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 53
23.6.2010 16:47:12   
danery
ahhahhaahhhahhaa...user posted image user posted image user posted image user posted image
bespla depilacija nosa,ha? mogla bi proširit djelatnost pa naplaćivat,sad je sezona...a i juha je dobra,treba sad što više tekućine...
bome i ja proširih temu,al mogla bi doći inspekcija pa će bit poooooop user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 54
23.6.2010 16:53:30   
osobno
Ne beri brigu..inspekciju će otirat smrad ako ne naše lupetanje...user posted image user posted image user posted image

Nisam još probala jel djeluje na dlake na nogama, ali javim ti čim saznam.user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 55
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 17:01:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 56
24.6.2010 10:05:54   
Bebys
teski REALISTA...nazalost...ali to je dobro ...cvrsto nogama na zemlji....

to je ono najglavnije...

ostalo vesela, drustvena, zabavna...kazu tako za mene i jos ono najvaznije...JAKO JAKO HRABRA..to sve vele drugi ja neznam....jesam li ili nisam...

vjernik sam, sto se tice posla ..volim uredno i fino sve. a raditi tesko nevolim to valjda nitko nevoli.
volim glazbu ...VOLIM ZIVOT...u jednom smislu...user posted image ali ga i u drugu ruku mrzim....jer je odvratan....

svasta mogu pisati...takva sam kakva sam JAKO DIREKTANA ....pa me mnogi nevole...mislim ali ipak je vise onih koji me TRPE..a sad jel me vole ili nevole...neznam...znam da me sigurno bog voli...i to mi je dovoljno,....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 57
24.6.2010 16:34:33   
ELISABETH
IZVORNA PORUKA: njanja

ja za sebe često kažem: WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET..... Drska i pomalo gruba na prvi pogled, ali doslijedna i poštena....velikiiii realist sa vjerom u dobro....Tko me voli voli me, ko me ne voli, me nikako ne voli, ali me cijeni.... 

jesmo li ti i ja možda u rodu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko da si mene opisala user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 58
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!