|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Suri Cruise
23.6.2010 11:58:44   
ivanaa
pa nije mala grizla paparzze oko sebe zaboga,djete drukćije oblaće,više joj kupuju i šara si po nogamaa...moj Patrik je još danas poslje likovnog za kemijsku čistionu

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 26
23.6.2010 13:35:05   
nemammaste
Meni to nije normalan odgoj i ne radi se o tome da li se maloj priušti sve ili ne.Mogu joj nakupovati 500 pari dječjih cipelica umjesto štikli i tako redom (što kaže Fiona-sve u svoje vrijeme).Nisu oni jedini bogati i slavni,pa nitko drugi ne ide u takve krajnosti.Čak ni Brad i Angiolina.Meni bi bilo normalnije da je dijete njenih god ugrizlo paparazza nego da se pred njima šepuri već sad puna sebe.Nedje sam pročitala da joj je mama još kao klinka pričala kako će se udati za Toma,svaka joj čast na ostvarenoj ambiciji ali tu se vidi tko ima potrebu od male raditi takve kerefeke

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 27
23.6.2010 13:41:16   
jagodica
koliko puta sam ja svoju u piđami odvela do dućana ili
je šetala išarana
a za štikle da ne govorim
najviše voli se šminkati
i nitko me ne proziva
pustimo malu na miru

anđel 16,02,95
princeza 12,09,09

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 28
23.6.2010 13:46:10   
dominik
imaju svoju vjeru i tako malu odgajaju, necu ulaziti u to, a posto je mala dijete poznatih roditelja nece nikada imati normalan zivot...ali ako nista drugo ona kao mama barem provodi vrijeme sa svojim djetetom...sta nebi mogli reci za vecinu poznatih koje djecu ostavljaju tjelohraniteljima....

(Odgovor članu jagodica)
Neposredna veza do poruke: 29
23.6.2010 13:48:30   
nemammaste
Ok, nismo svi isti.Ja bi recimo dijete obukla u skladu s godinama i ispunjavala joj vrijeme nečime čemu je dorasla.Kad dođe vrijeme za štiklice i šminkanje,ja sam prva za to.Ne znam što će ovu malicu ispunjavati i veseliti kad dođe u negdje 20-te user posted image

(Odgovor članu jagodica)
Neposredna veza do poruke: 30
23.6.2010 13:49:13   
Točkica28
meni je mala prekrasno dijete i to sto citamo naravno da nije uvijek istina 

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 31
23.6.2010 13:50:40   
FIONA
SVE STOJI KAJ PRIČATE..ALII...MENI NIJE NORMALNO DA SE ODGAJA MALA NA NAČIN ONA SVE MOŽE KAD I KOLIKO HOĆE...RECIMO ONI ODGAJAJU NA NAČIN DA ZA NJU NEMA ZABRANE...ak želi da mala hoda s perajama on hoda s perajama...ak ne želi jest niš drugo nego čokoladu ona to i radi...ako ne želi spavati ona ne spava...to meni nije normalno...iz čistog razloga što od malena učimo kaj su granice...a to malo djete ne zna ni što znači riječ a kamo li da poštuje granice i norme ponašanja...iskreno ne ulazim u debatu više jel svaka riječ se shvača toliko dosovno a svi znamo kaj se krije iza koje rečenice...isto tako smatram i dalje da odgoj tog djeteta nije primjeren i trebalo bi ih malo potaknuti da razmisle u što pretvaraju tog malog anđela...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 32
23.6.2010 13:54:34   
Točkica28
IZVORNA PORUKA: FIONA

SVE STOJI KAJ PRIČATE..ALII...MENI NIJE NORMALNO DA SE ODGAJA MALA NA NAČIN ONA SVE MOŽE KAD I KOLIKO HOĆE...RECIMO ONI ODGAJAJU NA NAČIN DA ZA NJU NEMA ZABRANE...ak želi da mala hoda s perajama on hoda s perajama...ak ne želi jest niš drugo nego čokoladu ona to i radi...ako ne želi spavati ona ne spava...to meni nije normalno...iz čistog razloga što od malena učimo kaj su granice...a to malo djete ne zna ni što znači riječ a kamo li da poštuje granice i norme ponašanja...iskreno ne ulazim u debatu više jel svaka riječ se shvača toliko dosovno a svi znamo kaj se krije iza koje rečenice...isto tako smatram i dalje da odgoj tog djeteta nije primjeren i trebalo bi ih malo potaknuti da razmisle u što pretvaraju tog malog anđela...

to znaš iz povjerljivih izvorauser posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 33
23.6.2010 13:55:32   
FIONA
ne..izjavili na intervjuu...ne vjerujem da seru o tome javno..ak je tak onda su debili na kvadrat...user posted image user posted image

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 34
23.6.2010 14:30:39   
ivanaa
Fi njima vjera nalaže zdravu prehranu i poštivanje djetetove volje,nebi djete ugrozili..
Tom je po meni odlićan glumac sa ljepom zarado i posvećen je svojoj obitelji,ona je vjećito s tom alom i navlaći ju okolo kud god ide,a djete je supe,predivna djevojčica..uzeti je roditeljimauser posted image lostavljanauser posted image no way

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 35
23.6.2010 15:38:01   
Ruža
O cure na što vi trošite vrijeme. user posted image  Bez fajta molim.
Nego ja nebi imala ništa protiv da mene malo posvoje, obuku i povodaju okolo.user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 36
23.6.2010 15:38:53   
mani
meni je Tom bio sasvim ok dok nije skrenio u ekstremno ponašanje,sorry ivana scijentologija nije vjera,to je SEKTA,kojoj je vodja obični čovjek dovoljno inteligentan da im ispere mozak s bolesnim idejama i savjetima za život i uz to izvuče dobru lovu.mala je divna i slatka ne ulazim u to kako živi i jel zapostavljena to je problem njenih roditelja i nadležnih institucija,ali da bi meni dijete diktiralo kako ću ju obući i meni bilo autoritet umjesto obrnuto no way.roditelj djeci prvo treba biti roditelj a tek onda prijatelj,to je normalna hijerarhija u kojoj smo mislim svi više manje odrasli,i što nam falii?meni osobno stroži odgoj nije u ničemu zakinio naprotiv.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 37
23.6.2010 15:39:38   
mani
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image haha ružooooo!

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 38
23.6.2010 15:45:53   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Ruža

O cure na što vi trošite vrijeme. user posted image  Bez fajta molim.
Nego ja nebi imala ništa protiv da mene malo posvoje, obuku i povodaju okolo.user posted image user posted image user posted image

kaj bi htela u javnost u piđami i pošarana...za to ne treba love....dođi k meni ja te bum obukla u piđamu a moja zver pošarala i da vidiš šetnje po Trgu Bana Jelačića....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 39
23.6.2010 15:50:13   
Duve
IZVORNA PORUKA: mani

meni je Tom bio sasvim ok dok nije skrenio u ekstremno ponašanje,sorry ivana scijentologija nije vjera,to je SEKTA,kojoj je vodja obični čovjek dovoljno inteligentan da im ispere mozak s bolesnim idejama i savjetima za život i uz to izvuče dobru lovu.

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 40
23.6.2010 15:50:58   
ivanaa
Ma sve ok,svekužim i podržavam svaki stav kom se sviđa a kome se ne sviđa..aldajte mislim nek mi se objasni kak možete sudit(pojedine )o čovjeku po tome koje je vjrere.to mi je totalno downuser posted image .
Poćnite od"svete"rimo katolićke crkve pune pedofila i lopova pa se onda obrecnite na tuđu vjeru.
No hard fellings.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 41
23.6.2010 15:51:32   
osobno
O, boga im njihova čime se ljudi bave...
da sam ja selebrti, razumite, ovakav bi naslov danas bija u novinama:

"L (3) sin selebrtija SP (25) ponovno uhvaćen kako urinira s balkona u susidove pome polugol i žgoljav"
user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 42
23.6.2010 15:54:55   
mirna
znate sto, mi znamo samo ono sto vidimo ili procitamo u tabloidima... mozda su iza 4 zidova sasvim normalna obitelj, mozda prakticiraju permisivni odgoj, mozda nesto drugo... ma svejedno mi je... ja odgajam svoje dijete kako mislim da je u redu i neka oni odgajaju svoje kako zele.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 43
23.6.2010 15:56:42   
Ninaa
Ajme fi sada sam se od srca nasmijala. Neznam kaj bi rekla, djetetu ne treba dopustiti sve,a sad meni isto nije normalno da tak malo dijete hoda u štikalama i polugolo. moja se sad isto bacala 20 min po krevetiću i nije htjela zaspati pa kad je vidjela da nema druge smirila se i zaspala. Znam jednu tetu koja čuva jednu malu bogatašicu od 5 godina, dijete ima sve osim mame i tate i silno je nesretno. TAk da novci ne čine čovjeka niti mogu zamjeniti mamu i tatu. Mislim malena ne želi ići u park jel su sva druga djeca u parkiću s mamom ili tatom a samo je ona s dadiljom i da joj govori da je najbolje da je ona uzm.e doma jel bi s njom bila sretnija jel bi imala normalnu obitelj i koliko god gosp. govori mami i tati da bi joj se trebali posvetiti oni odmahuju rukom jel nemaju vremena i govore da ima sve ostalo i da kaj oni mogu, da  ne idem off topic dalje, hebeš takav život i novce.,

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 44
23.6.2010 15:57:46   
Duve
IZVORNA PORUKA: ivanaa

Ma sve ok,svekužim i podržavam svaki stav kom se sviđa a kome se ne sviđa..aldajte mislim nek mi se objasni kak možete sudit(pojedine )o čovjeku po tome koje je vjrere.to mi je totalno downuser posted image .
Poćnite od"svete"rimo katolićke crkve pune pedofila i lopova pa se onda obrecnite na tuđu vjeru.
No hard fellings.

Njemu se ne sudi zbog vjere (a sc. i nije nikakva vjera nego sekta), a da je poludio otkada se njima priključio piše cijeli svijet...

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 45
23.6.2010 15:58:25   
Miau
U pravu je i jedna i druga strana. Potpuno se slazem s Ivanom kad kaze kamo srece da i ja imam novaca pa da mogu sve prijustiti svom djetetu. Ne treba nekog odmah razapeti samo zato sto ima. I oni stvarno tu malu vode svugdje sa sobom (po meni cak i pretjeruju), mislim da je jako vole i sve bi za nju dali. Ali s dr. str. tu djevojcicu nikad nismo vidjeli u zimskoj jakni, dzemperu, carapama, cizmicama...U sred zime, po snijegu mama i tata zabundani u zimske jakne, salove, cizme, a malena kraj njih u ljetnoj haljinici na bretele i sandalama. Oprostite ali nitko ne moze reci da je to normalno! user posted image

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 46
23.6.2010 16:02:26   
ivanaa
Rekla sam pojedine...to je prvo.
Drugo njemu radi tog sude primitivci on je svoj od starta...treće nikad nisam ćula da je nekog povrijedio.Živi svoj život na svoj naćin i koliko znam puno daje u humanitarne svrhe.
Jb mi se kom se Bogu ko moli dak je ok čovjek.
A da mu dijete ima sve to mi je oćigledno.
Kaj ja znam možda brije krivo,to znaju samo njihovi zidovi.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 47
23.6.2010 16:04:07   
ivanaa
aMa kaj ja znam...neznam mala tanko obućena isl..mislim kak ide po tak hladnom iz tople limuzine u restoran ili u toplu kuću??

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 48
23.6.2010 17:02:11   
osobno

IZVORNA PORUKA: osobno

O, boga im njihova čime se ljudi bave...
da sam ja selebrti, razumite, ovakav bi naslov danas bija u novinama:

"Luka(3) sin selebrtija SP (25) ponovno uhvaćen kako urinira s balkona u susidove pome polugol i žgoljav"
user posted image

taman sam tila napisat "pa me niko ne tuži da zanemarujem dite, al sam se sitila sveki...user posted image
da ga je vidila jutro plakala bi po ure...zbog susidovih poma, naravno...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 49
   [Obrisani korisnik]
23.6.2010 17:26:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!