Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 22:10:10
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: emily123 agencija je RTA e sad je samo pitanje s kime su na Korculi ili iz Orebica suradili odnosno unajmili brod. Ali sve u svemu tko kod da je vozio, sve te mornari dole su vozili miljun puta iz Korcule/Orebica do Mljeta i znaju kanal bolje nego svoje dvoriste i ne vjerujem da bi oni ugrozili djecu. I oni se informiraju o stanju na moru. Ne znam kakve su profesori ali iz izkustva znam da i oni ponekad dizu bez potrebnu paniku. No kako sam rekla vec su sigurno blizu Korcule i to znaci da je skroz mirno i stici ce uskoro ziva i zdrava doma.
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 22:15:18
|
|
|
|
emily123
|
cure puno vam HVALA
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 22:16:16
|
|
|
|
bomboncic02
|
Drage moje, ma bit će sve u redu, koje će to biti priče kad stignu doma! Držite se i za hrabre cure..
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 22:17:39
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: bombončić02 Drage moje, ma bit će sve u redu, koje će to biti priče kad stignu doma! Držite se i za hrabre cure.. Curke su hrabrije nego mame... mame su u banani....
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 22:20:11
|
|
|
|
bomboncic02
|
Mame...ja znam da nam je to glavna zadaća, brinuti danju, brinuti noću, ali evo cure su rekle da ne brinete, vaše curke su isto rekle da je sve ok..ajde sad malo opustiti se.. za mame
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 22:21:25
|
|
|
|
Thea
|
Ma kad smo takve da se brinemo stalno...Bit cu mirna tek za tri dana kad stigne doma....
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 22:22:16
|
|
|
|
bomboncic02
|
I onda ju ne puštat nigdje, postavit ju da sjedi ili da leži i gledat u nju ..mislim da bi ja tako napravila
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 22:24:49
|
|
|
|
Thea
|
ajoj mislim da bi poludila i da je stalno doma pod staklenim zvonom... Samo vise nejde na otoke bez nas....
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 22:32:23
|
|
|
|
emily123
|
sve OK..Luce se javila da su dobro...još malo pa su stigli
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 22:34:47
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: emily123 sve OK..Luce se javila da su dobro...još malo pa su stigli Ajde bar se jedna javlja..Moja se ne javlja valjda je mob crko...
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 22:34:54
|
|
|
|
leilany
|
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 22:38:38
|
|
|
|
mali_macic
|
ajde super, drago mi je cut. ajde sad popijete si nesto zestoko da se smirite i nazdravite sto su jos malo pa stigli
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 22:43:27
|
|
|
|
Thea
|
Puunnnoooo vam hvala!!!!!!! Najbolje ste!!!
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 23:43:31
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 23:44:10
|
|
|
|
emily123
|
STIGLE SU NAPOKON klinci su isprestrašeni i odbijaju prekosutra ici na Korčulu sa brodom kaze mi moja Lucija da su cijelo vrijeme sva djeca plakala na brodu od straha
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 23:47:40
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: emily123 STIGLE SU NAPOKON klinci su isprestrašeni i odbijaju prekosutra ici na Korčulu sa brodom kaze mi moja Lucija da su cijelo vrijeme sva djeca plakala na brodu od straha svasta....da nisu mogli nac nikakav smjestaj.... al sva sreca pa su sretno stigli
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 23:51:00
|
|
|
|
mali_macic
|
super sto su stigli, sutra ce im vec bit bolje. cuj reci Luciji da se nemaju sto bojat za poc na Korculi to im je voznja od svega 15-20min i u tom kanalu jedino zimi zna zavaljat more a da brodice i trajekte ne vozu, ljeti event. zapuse mrvicu maestrala ali nije to nista naprama otvorenom moru kao kanal Mljet-Korcula, jer taj kanal sto dijeli Orebica od Korcule je full zasticen i to mi mozes 1000% vjerovat jer sam je zivila 10god u Korculi i do tada bi dosla od rođenja svako ljeto na Korculi.
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 25.6.2010 23:54:59
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: emily123 STIGLE SU NAPOKON klinci su isprestrašeni i odbijaju prekosutra ici na Korčulu sa brodom kaze mi moja Lucija da su cijelo vrijeme sva djeca plakala na brodu od straha svasta....da nisu mogli nac nikakav smjestaj.... al sva sreca pa su sretno stigli problem na Mljetu je sto na cijelom otoku postoji samo jedan hotel ostalo ima privatni smjestaj a u Pomeni di pristaju brodice ima sve skupa mozda 30 kuca, tako da je vjerojatno jako tesko za toliko djece nac smjestaj i to jos u istom mjestu
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 26.6.2010 0:08:24
|
|
|
|
Anoniman
|
drago mi je da je sve dobro završilo. možda su ih ipak malo više isprestrašili nego što je realno bilo opasno...
|
|
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 26.6.2010 6:34:59
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi drago mi je da je sve dobro završilo. možda su ih ipak malo više isprestrašili nego što je realno bilo opasno... Ma klinci su sad malo previše preplašeni.Možeš si misliti kad ikažu da prvih sat i pol je tako ljuljalo brod jer su valovi udarali ko ludi.Svi su plakali,neki i vrištali da hoće ići doma..Znaju da idu sutra na Korčulu i da ima samo petnaestak minuta vožnje ali odbijaju ići..Možda se danas u toku dana smire malo... Ipak su to djeca. Ali glavno da je sve dobro završilo...
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 26.6.2010 6:55:46
|
|
|
|
troubled
|
glavno je da su oni dobro... vjerujem da su se i prestrašili...ali mi se to čini malo pretjerano.... kao da su imali dežurnog za širenje panike... lako je moguće da je to neki neuki profesor nabio atmosferu... pokušajte ih smiriti...šteta bi bila da ne vide korčulu.... relacija orebić-korčula je kratka i potpuno zaštićena od mogućih (a nema ih po prognozi) valova...i zato vrlo ugodna... kao da s noge na nogu (nedjeljom ujutro, kad nema nigdje nikoga ) prošetaš od ilice do frankopanske to bi im sigurno popravilo sinoćnji dojam
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 26.6.2010 6:59:27
|
|
|
|
curice
|
najvažnije da su svi dobro velika pusa svoj dječici aprava bi šteta bila ne vidjeti Korčulu
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 26.6.2010 10:16:45
|
|
|
|
mali_macic
|
Dobro jutro vas dvije, nadam se da ste se oporavile od jucerasnjeg soka a i vas cure. Ne znam da li su vec bili na izletu u Dbk ili ce tek poc (prepostavim da hoce s obzirom da su u Orebicu). Evo htila sam dat samo pokoji savjet u vezi Dubrovnika, on jest skup ali moze se itekako dobro pojest i popit za malo para. Najbolji sladoled po meni je u prvoj sladoledari na Stradunu s desne strane nasuprot Franjevackog samostana, ukusan je i velike kugle. jos jedan savjet, najbolje je uzet pola pola, znaci dobiju 2 okusa, kugla je veca nego inace i placaju samo za jednu. U slucaju da nemaju rucak ukljuceno u izlet ja bi preporucila da odu u Pizzeriju Mea Culpa na pizzu. Pizze su stvarno ogromne jedna je vise nego dovoljno za najest/prejest 2 odrasla covjeka, a kamo li djece tu ce i ostat. e i tu mogu uzet pola pola. u slucaju da se ne mogu odlucit koju ce pizzu uzet onda je najbolje tako, pola one i pola ove a i cijena je sasvim ok i skroz normalna. Ali nek provjeru dva put da stvarno sjedu u Mea Culpa jer pizzerija do nje nije bas nesto. A ako hoce sendvic onda je najbolje poc u Fasf Food Mrvica, isto dobar izbor i cijena skroz ok. U starom Gradu ima i 2-3 mala supermarketa za kupit pice ali voda na svim fontama je svjeza izvorska voda i lipo hladna i ukusna i sto je najbitnije bezplatna. Sumnjam da ce oni ic na kavu negdje ali ako budu isle onda najbolje u nekim kaficima u sporednim ulicama kao npr. u Katie O'Conners. Eto mislim da je ukratko ovo najbitnije ali ako vam jos nesto treba slobodno javite. lp iz Dbk
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 26.6.2010 11:51:43
|
|
|
|
MaTana
|
bravo mali_mačić!!! Vidi se tko je pravi vodič!!! Super ideja za prijedlog jeftinijih mjesta za pojesti nešto... Mislim da ni Oliva nije nešto skupa (barem nije bila prije...) a isto imaju jako dobre pizze (iza SV. Vlaha u uličici koja ide prema Gunduličevoj poljani), ali za sendviče i pizzete Mrvica je zakon!!!
|
|
RE: Cure iz Dalmacije molim pomoć 26.6.2010 14:12:35
|
|
|
|
tikica_69
|
Glavno da su svi zivi i zdravi....sad su jos malo potreseni a uskoro ce im to biti glavni dozivljaj za prepricavanje Joj cure....mogu misliti kako vam je bilo
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!